Podmetač za čaše srce

250.00рсд

Podmetač za čaše srce je jednostavan ali sladak znak pažnje ukoliko želite da iznenadite dragu osobu. Zanimljiv proizvod, posebno ukoliko birate poklon za dan zaljubljenih ili za neku drugu priliku a da je poklon namenjen dečku ili devojci. Podmetač za čaše srce takođe može biti zanimljiv promotivni poklon. Na njemu možemo štampati logo, slogane, neku lepu poruku koju biste voleli da podelite svojim klijentima ili korisnicima. Mogućnosti su velike. Na Vama je samo da odaberete motiv koji želite da odštampamo za Vas.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Podmetač za čaše srce

Podmetač za čaše srce je jednostavan ali sladak znak pažnje ukoliko želite da iznenadite dragu osobu. Zanimljiv proizvod, posebno ukoliko birate poklon za dan zaljubljenih ili za neku drugu priliku a da je poklon namenjen dečku ili devojci. Izaberite omiljenu fotografiju, pošaljite nam i dodatni tekst i mi ćemo za Vas odštampati savršen podmetač za čaše u obliku srca. Podmetač možete poručiti na jedan komad ali i više komada tako da svaki podmetač srce budu odštampan sa drugom slikom.

Podmetač za čaše srce je napravljen od kvalitetnog medijapan materijala. Od gore je premazan posebnim slojem koji štiti podmetač od habanja. Boje su veoma kvalitetne i dugotrajne nakon same štampe. Ukrasite Vaš sto za kafu sa ovim ručno rađenim, drvenim podmetačem u obliku srca. Naši podmetači za čaše su savršeni da ovekovečiti svoje porodične ili fotografije sa voljenom osobom. Bez obzira da li kupujete jedan ili više komada, ovaj podmetač za čaše će savršeno zaštiti Vaš sto i dok budete uživali u omiljenom napitku u toku dana uvek ćete moći da se divite svom personalizovanom podmetaču za čaše.

Podmetač za čaše srce takođe može biti zanimljiv promotivni poklon. Na njemu možemo štampati logo, slogane, neku lepu poruku koju biste voleli da podelite svojim klijentima ili korisnicima. Mogućnosti su velike. Na Vama je samo da odaberete motiv koji želite da odštampamo za Vas.

Kafići, kafeterije pa čak i pivnice mogu naručiti podmetač kako bi reklamirali svoju delatnost na zanimljiv način.

  • Proizvod: Podmetač za čaše srce
  • Oblik: Srce
  • Boja: Bela
  • Materijal: Drveni podmetač za čaše premazan zaštitnim slojem
  • Veličina: 12x10cm
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba izrada više komada ili podmetači bez štampe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Podmetač za čaše srce“