Tabla zabranjeno parkiranje

3,500.00рсд6,500.00рсд

SKU: - Kategorija:
Očisti

(max file size 100 MB)

Opis

Tabla zabranjeno parkiranje izrađena je od trajnog i visokokvalitetnog metala, koji sa specijalnim premazom postaje otporan na vremenske uslove i ne bledi na suncu. Štampa kojojm se ova tabla zabranjeno parkiranje štampa ulazi direktno u materijal i osigurava dugotrajnost!

Tabla dolazi s jasnim i vidljivim natpisom „Zabranjeno parkiranje“ kako bi se osiguralo da vozila budu parkirana na odgovarajućim mestima.

Tabla je jednostavna za montažu i pričvršćivanje, a dolazi s ugrađenim otvorima za kačenje. Dimenzije table mogu biti 20x28cm ili nešto veće 30x40cm, što su standardne veličine za većinu parkirališta.

Ova tablica je idealna za upotrebu na parkiralištima, u garažama, poslovnim prostorima i drugim mestima gde je potrebno usmeravati vozače kako bi se osigurao red i sigurnost. Naručite svoju tablicu za parkiranje danas i osigurajte sigurno i organizirano parkiranje na vašem mestu!

Takođe, možete personalizovati natpis na tablici kako god želite, s vašim imenom, imenom firme ili logotipom. Osim toga, možete odabrati i boju tablice prema vašim željama.

Rešite konačno problem nesavesnih vozača koji vam se stalno parkiraju na vaš ulaz, kapiju, garažu… Mesta za parking na javnim površinama je sve manje, pa mnogi ispred svojih kuća, garaža i ulaza postavljaju table sa natpisom “Zabranjeno parkiranje“.

Tabla zabranjeno parkiranje – Moguća izrada sa tekstom po želji PRIMERI

 1. ZABRANJENO PARKIRANJE
 2. NE PARKIRAJ NA ULAZ
 3. NE PARKIRAJ PAUK NOSI
 4. REZERVISAN PARKING ZA STANARE ZGRADE
 5. REZERVISANO PARKING MESTO
 6. ZABRANJENO PARKIRANJE I ZAUSTAVLJANJE
 7. PRIVATNI PARKING
 • Dimenzije: 20x28cm i 30×40.
 • Mogućnost štampanja vašeg dizajna i na tablicama drugih dimenzija
 • Materijal: Beli ili sivi nerđajući aluminijum
 • Dostava: 2-3 radna dana

Tabla zabranjeno parkiranje samo je jedan od proizvoda u našoj ponudi foto poklona, kod nas možete pronaći preko 200 zanimljivih poklona za svaku priliku.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije!

Dodatne informacije

DIMENZIJA

20x28cm, 30x40cm

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tabla zabranjeno parkiranje“