Magnet akrilni kvadratni

550.00рсд

Magnet akrilni kvadratni – je idealan poklon za svaku priliku. Odštampajte sliku Vaše porodice, sliku sa putovanja ili bilo koju Vama dragu uspomenu. Univerzalan je, a opet sa druge strane jedinstven jer Vi birate koji dizajn će krasiti Vaš magnet.

Odaberite omiljenu fotografiju sa Vama dragim ljudima, omiljeni film, crtani, rečenicu i mi ćemo Vam odštampati personalizovani magnet pravougaonog oblika. Štampa se vršiti sa jedne strane magneta. Možete ga iskoristiti i kao poklon za neku priliku a i kupiti ga za sebe kako biste ukrasili svoj frižider ili neku metalnu površinu.

Takođe, magnetni mogu biti namenjeni i poslovnim korisnicima i mogu da budu dizajnirani s nazivima kompanija ili nazivom promocije ili kampanje.

SKU: - Kategorije: ,
Očisti

FOTOGRAFIJA

(max file size 100 MB)

TEKST

Opis

Magnet akrilni kvadratni

Magnet akrilni kvadratni – je idealan poklon za svaku priliku. Odštampajte sliku Vaše porodice, sliku sa putovanja ili bilo koju Vama dragu uspomenu. Univerzalan je, a opet sa druge strane jedinstven jer Vi birate koji dizajn će krasiti Vaš magnet.

Odaberite omiljenu fotografiju sa Vama dragim ljudima, omiljeni film, crtani, rečenicu i mi ćemo Vam odštampati personalizovani magnet pravougaonog oblika. Štampa se vršiti sa jedne strane magneta. Možete ga iskoristiti kao poklon za neku priliku a i kupiti ga za sebe kako biste ukrasili svoj frižider ili neku metalnu površinu.

Takođe, magnetni mogu biti namenjeni i poslovnim korisnicima i mogu da budu dizajnirani s nazivima kompanija ili nazivom promocije ili kampanje. Ako ste kreativni i želite da razvijete svoj biznis, iskoristite ovu odličnu ponudu magneta kao marketinško sredstvo.

Magnet akrilni je napravljen od čvrstog materijala i štampa je u punom koloru.

Magnet akrilni kvadratni samo je jedan od mnogobrojnih magneta u našoj ponudi, imamo i keramičke magnete sa sjajnim premazom koji su takođe vrlo kvalitetni. Takođe kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su privesci, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 4-5 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Karakteristike:

  • Proizvod: Magnet akrilni kvadratni
  • Materijal: Akril
  • Veličine: manji- 5×5 cm; veći- 6×6 cm
  • Štampa: tehnikom sublimacije, pun kolor
  • Rok isporuke: 4-5 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina keramičkih magneta, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Dodatne informacije

DIMENZIJA

5×5 cm, 6×6 cm

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet akrilni kvadratni“