Magnet pravougaoni 6.5×9.5cm

500.00рсд

Magnet pravougaoni 6.5×9.5cm sa Vašom slikom je idealan poklon za svaku priliku. Magnet pravougaoni štampamo sa slikom Vaše porodice ili slikom sa putovanja.
Možete da uradite magnet sa omiljenom fotografijom drage osobe kako bi se setili lepih trenutaka ili magnet sa slikom svog kućnog ljubimca. Unikatni magneti za frižider su savršen i jeftin poklon koji se gleda svaki dan!

Kategorije: ,

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Magnet pravougaoni 6.5×9.5cm

Magnet pravougaoni 6.5×9.5cm sa Vašom slikom je idealan poklon za svaku priliku. Magnet pravougaoni štampamo sa slikom Vaše porodice ili slikom sa putovanja.
Možete da uradite magnet sa omiljenom fotografijom drage osobe kako bi se setili lepih trenutaka ili magnet sa slikom svog kućnog ljubimca.
Magnet pravougaoni  je veličine 6.5×9.5 cm sa blago zaobljenim ivicama.

Ako Vam treba poklon za firmu u malom tiražu, nema problema. Magnet štampamo u bilo kojoj količini. Štampamo i više magneta sa različitim dizajnom.
Odličan poklon za reklamne kampanje i poslovne partnere. Savršen za frižider ili bilo koju metalnu površinu. Magnet pravougaoni je idealan za turističke manifestacije, turistička mesta, skijališta, letovališta i sl.

Može da posluži i za razne vidove promocija. Napravite kampanju za svoju firmu sa podacima, logom i kontakt telefonom. Besplatna reklama za vašu firmu u svakom domu po povoljnoj ceni.

Unikatni magneti za frižider su savršen i jeftin poklon koji se gleda svaki dan! Odlični su za promocije i svakodnevne podsetnike.
Odličan za bilo koji frižider ili bilo koju metalnu površinu. Magnet pravougaoni je suvenir sa kvalitetnom štampom. Slika se neće skinuti pošto je rađena tehnikom sublimacije.

Pored magneta za frižider imamo i keramičke magnete sa sjajnim premazom koji su takođe vrlo kvalitetni. Kod nas možete naći i preko 200 proizvoda koje radimo unikatno sa vašim slikama.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Magnet pravougaoni sa slikom
  • Materijal: MDF
  • Veličine: 6.5 cm x 9.5 cm
  • Štampa: tehnikom sublimacije, pun kolor
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina magneta slobodno nam pišite na mail.

 

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet pravougaoni 6.5×9.5cm“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Magnet pravougaoni 6.5×9.5cm? Kontaktirajte nas.