Magnet Srbija

550.00рсд

Magnet Srbija je osmišljen specijalno za sve one koji vole nacionalne, patriotske, srpske motive. Na ovom magnetu sečenom u obliku Srbije štampamo zastavu ali i neke druge motive kao što su sportski klubovi, rečenice, sveci itd. Magnet Srbija štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje kvalitetnog i dugotrajnog otiska na magnetu.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Magnet Srbija

Magnet Srbija je osmišljen specijalno za sve one koji vole nacionalne, patriotske, srpske motive. Na ovom magnetu sečenom u obliku Srbije štampamo zastavu ali i neke druge motive kao što su sportski klubovi, rečenice, sveci itd. Na magnetu štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje kvalitetnog i dugotrajnog otiska na magnetu.

Magnet Srbija je namenjen masovnoj upotrebi i veoma je koristan i upotrebljiv kao proizvod koji možete koristiti u razne svrhe.
Pored magneta Srbija, imamo i magnete drugih oblika kao što su magnet srce, pravougaoni, kvadratni, okrugli, u obliku amblema.

Ukoliko imate firmu, organizujete javne manifestacije, učestvujete u reklamiranju turističkog mesta ovakav magnet je pravi izbor proizvoda za Vas. Ako za vašu firmu treba da se uradi neki poseban oblik, ili imate neke specifične želje, javite nam se i lako ćemo se dogovoriti.

Ukoliko živite u nekom turističkom mestu ili putujete i želite da obradujete strance nekim unikatnim autentičnim poklonom iz Srbije, magnet Srbija je idealan poklon za takve prilike.

  • Proizvod: Magnet Srbija
  • Materijal: Drvo sa sjajnim premazom i alkicom
  • Boja: Bela
  • Oblik: Oblik Srbije
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ukoliko imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet Srbija“