Savijač za majice

3,900.00рсд

Savijač za majice je neverovatno praktičan i inovativan proizvod. Od sada na našoj online prodavnici možete poručiti savijač za majice koji će napokon rešiti svakodnevni problem slaganja majica. Svi dobro znamo koliko nam ponekad slaganje i savijanje majica oduzima puno vremena ukoliko želimo da ih držimo uredne i složene. Savijač za majice je pravo rešenje za ovaj problem svakog pojedinca. Sačuvajte vreme i prostor u Vašem ormanu. Perfektno složene majice će se lakše smestiti na police u Vašim ormanima. Uvek ćete odršavati red i lako ćete pronaći majicu koju želite da nosite.

Opis

Savijač za majice

Savijač za majice je neverovatno praktičan i inovativan proizvod. Od sada na našoj online prodavnici možete poručiti savijač  koji će napokon rešiti svakodnevni problem slaganja majica. Ovaj praktičan alat za savijanje majica je napravljen od polipropilena sa više preklopnih delova.

Svi dobro znamo koliko nam ponekad slaganje i savijanje majica oduzima puno vremena ukoliko želimo da ih držimo uredne i složene. Ovaj neverovatan alat je pravo rešenje za ovaj problem svakog pojedinca. Sačuvajte vreme i prostor u Vašem ormanu. Perfektno složene majice će se lakše smestiti na police u Vašim ormanima. Uvek ćete odršavati red i lako ćete pronaći majicu koju želite da nosite.

Ukoliko imate veliku porodicu, decu ovaj savijač za majice će Vam uštedeti mnogo vremena. Lak je za korišćenje pa ga mogu koristiti i Vaši mališani. Animirajte ih i zajedno napravite aktivnost peglanja i slaganja majica. Ukoliko znate nekog bliskog ko je pomalo neuredan i kome treba pomoći oko organizacije stvari ovo je pravi poklon za svaku priliku. Ako idete na proslavu za useljenje ovaj savijač je zasigurno inovativan poklon za domaćine.

Butici ga mogu poručiti kako bi praktičnije mogli da slažu majice, dukseve i košulje.

Poručite savijač za majice i dobićete ga na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Savijač za majice“