Bedž kvadrat

200.00рсд

Bedž kvadrat je namenjen za štampu tehnikom lasera I otisak koji ostaje nakon štampe je neverovatan. Bedž kvadrat je namenjen svima. Od pojedinaca koji žele da odštampaju bedž za sebe do onih koji žele veću količinu bedževa kako bi ga koristili za svoje firme, asocijacije ili neka druga udruženja. Mladenci mogu osmisliti neki zanimljiv tekst ili sliku za svoju svadbu ili momačko i devojačko veče.

Dostupnost: Nema na zalihama Kategorije: , , ,

Opis

Bedž kvadrat

Bedž kvadrat je jedan od najnovijih I najmodernijih proizvoda namenjenih za štampu Vaših slika u asortimanu bedževe sa štampom. Bedž kvadrat je namenjen za štampu tehnikom lasera I otisak koji ostaje nakon štampe je neverovatan. Ukoliko se odlučite za naručivanje ovog bedža znajte da možete birati različit dizajn za svaki poručeni bedž.

Bedž kvadrat je namenjen svima. Od pojedinaca koji žele da odštampaju bedž za sebe do onih koji žele veću količinu bedževa kako bi ga koristili za svoje firme, asocijacije ili neka druga udruženja.

Proslavljanje devojačkih i momačkih večeri je ponovo u modi kao i osmišljavanje unikatnih i interesantih ukrasa za drugarice i drugare koji su tu da upotpune bitne datume. Osmislite neki ludi natpis ili crtež vezan za svadbu i brak i mi ćemo za Vas odštampati neverovatno zanimljive bedževe koji će Vam zauvek ostati u sećanju.

Na Vama je da osmislite dizajn ili da nam pošaljete već neki postojeći predlog I mi ćemo odštampati ovaj zanimljiv I moderan bedž kvadrat.

Momci I devojke mogu štampati ljubavne motive, za decu se mogu štampati crtani junaci a firme I ozbiljniji ljudi mogu odabrati svoj logo ili slogan kako bi reklamirali svoje usluge.

  • Proizvod: Bedž kvadratni

  • Boja: Bela

  • Materijal: Metal

  • Štampa: Laserom

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored bedža kvadratnog kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bedž kvadrat“