Plišana žirafa

1,550.00рсд

Plišana žirafa sa majicom se razlikuje od klasičnih plišanih igračaka koje se mogu naći na tržištu iz prostog razloga što će na njenoj majici biti odštampan samo Vaš dizajn. Odaberite Vama dragu fotografiju, omiljeni dizajn ili željeni tekst i prosledite ih nama. Obradujte Vaše najdraže ovim preslatkim poklonom.

Mašta i osmišljavanje su samo na Vama.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Plišana žirafa

Plišana žirafa je jedna od najslađih i najnovijih proizvoda koje imamo u ponudi. Žirafa na sebi ima majicu od poliestera koja je namenjena za sublimacionu štampu Vašeg dizajna. Plišana žirafa može biti idealan poklon za sve one koji žele da obraduju i razneže svoje voljene. Kao poklon ova žirafa je neodoljiva. Ova preslatka plišana žirafa je napravljena od kvalitetnih materijala koji će zasigurno trajati dug vremenski period. Obradujte dragu osobu ovim simpatičnim poklonom i sigurno se nećete pokajati.

Žirafa je prvobitno predviđena za malu decu koja su u uzrastu od 3-12 godina , međutim ne morate se ograničavati sa brojem godina. Može se pokloniti i odraslim osobama kao znak pažnje, romantike i nežnosti. Takođe možete pokloniti ovakav vid poklona nekome ko eventualno ima nadimak žirafa. Osmislite otkačen dizajn ili tekst za nekog prijatelja, partnera ili člana porodice i mi ćemo Vam osmisliti unikatan poklon. Vaše dete će sigurno skakati od sreće ukoliko se odlučite da mu odštampate omiljenog filmskog ili crtanog junaka.

Plišana žirafa sa majicom se razlikuje od klasičnih plišanih igračaka koje se mogu naći na tržištu iz prostog razloga što će na njenoj majici biti odštampan samo Vaš dizajn. Odaberite Vama dragu fotografiju, omiljeni dizajn ili željeni tekst i prosledite ih nama. Mi ćemo učiniti da Vaša plišana žirafa bude preslatka.

Mašta i osmišljavanje su samo na Vama.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Veličina: 19 cm
  • Materijal: Pliš
  • Majica: Poliester
  • Veličina štampe: približno 5×3 cm
  • Preporučena rezolucija: 300 px
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Plišana žirafa“