Privezak okrugli

400.00рсд

Privezak okrugli sa slikom po želji. Na privesku okruglom možemo štampati Vašu fotografiju, omiljenu frazu ili logo.
Treba Vam poklon za firmu ili reklamni materijal. Nije nikakav problem. Možete naručiti veći tiraž a da svaki privezak ima poseban dizajn. Nije li to sjajno?
Privezak je napravljen od kvalitetnog medijapan materijala i štampa na njemu je veoma postojana i kvalitetna.
Privezak se štampa tehnikom sublimacije.
Poručite online i mi ćemo Vam isporučiti ovaj divan privezak na kućnu adresu.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Privezak okrugli sa slikom

Privezak okrugli sa slikom po želji. Štampamo za Vas originalan privezak za ključeve sa slikom Vaše porodice ili slikom sa putovanja. Ako Vam treba poklon za firmu u malom tiražu, nema problema. Privezak za ključeve sa slikom  radimo u bilo kojoj količini. Prednost koju možete iskoristiti jeste naručivanje više komada priveska okruglog a da svaki privezak ima drugačiji dizajn.

Privezak okrugli je namenjen masovnoj upotrebi i veoma je koristan i upotrebljiv kao proizvod koji reklamira Vaš proizvod ili firmu. Privezak za ključeve sa slikom je napravljen od čvrstog materijala i štampa je u punom koloru.
Pored priveska okruglog oblika, imamo i privezak kvadratnog oblika,u obliku srca i pravougaoni. Ako za vašu firmu treba da se uradi neki poseban oblik, ili imate neke specifične želje, javite nam se i lako ćemo se dogovoriti.

Pored ovog priveska kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su privesci, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.
Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Privezak okrugli sa slikom
  • Materijal: Drvo sa finim lakiranim premazom i alkicom
  • Veličina: 50x50mm
  • Boja: Bela
  • Oblik: krug
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak okrugli“