Magnet kvadratni 5×5cm

400.00рсд

Magnet kvadratni je namenjen za štampanje Vaših omiljenih fotografija i drugih motiva. Na njemu možemo štampati omiljeni film, seriju, porodičnu fotografiju, citat, logo.
Izaberite omiljenu fotografiju i poručite savršen magnet sa Vašom fotografijom.

Magnet možete kupiti na komad ali i više komada. Ukoliko poželite da poručite više magneta svaki magnet možemo štampati sa drugim motivom. To nam omogućava tehnika sublimacije pomoću koje štampamo.
Savršen znak pažnje po povoljnoj ceni.
Poručite online – isporuka na kućnu adresu.

Kategorije: ,

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Pregled korpe

Opis

Magnet kvadratni 5x5cm

Magnet kvadratni 5×5cm sa Vašom slikom je idealan poklon za svaku priliku. Štampamo magnet sa slikom Vaše porodice ili slikom sa putovanja.
Možete da uradite magnet sa omiljenom fotografijom drage osobe kako bi se setili lepih trenutaka ili magnet sa slikom svog kućnog ljubimca.

Magnet kvadratni je veličine 5 cm sa blago zaobljenim ivicama.
Ako Vam treba poklon za firmu u malom tiražu, nema problema. Magnet radimo u količinama koje želite.
Odličan poklon za reklamne kampanje i poslovne partnere. Savršen za frižider ili bilo koju metalnu površinu. Magnet je idealan za turističke manifestacije, turistička mesta, skijališta, letovališta.

Može da posluži i za razne vidove promocija. Napravite kampanju za svoju firmu sa podacima, logom i kontakt telefonom. Besplatna reklama za vašu firmu u svakom domu po povoljnoj ceni.

Magnet kvadratni 5×5cm za frižider je savršen i jeftin poklon koji se gleda svaki dan! Odlični su za promocije i svakodnevne podsetnike.
Odličan za bilo koji frižider ili bilo koju metalnu površinu. Magnet je suvenir sa kvalitetnom štampom. Slika se neće skinuti pošto je rađena tehnikom sublimacije. Boja ulazi direktno u materijal i visokog je kvaliteta sa vibrantnim bojama.

Pored magneta za frižider imamo i keramičke magnete sa sjajnim premazom koji su takođe vrlo kvalitetni. Kod nas možete naći preko 200 proizvoda koje radimo unikatno sa Vašim slikama za sve prilike.

  • Proizvod: Magnet kvadratni sa slikom
  • Materijal: Mediapan premazan sjajnim premazom
  • Veličine: 5 cm x 5 cm
  • Štampa: tehnikom sublimacije, pun kolor
  • Rok isporuke: 4-5 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina keramičkih magneta, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet kvadratni 5×5cm“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Magnet kvadratni 5×5cm? Kontaktirajte nas.