Plišani zeka

1,550.00рсд

Plišani zeka je prvobitno predviđen za malu decu koja su u uzrastu od 3-12 godina , međutim ne moraju postojati ograničenja u godinama. Može se pokloniti i odraslim osobama kao vid pažnje, romantike i nežnosti. Osmisliti otkačen dizajn ili tekst za nekog prijatelja ili partnera i poklonite mu ovog plišanog zeku.

Odaberite Vama dragu fotografiju, omiljeni dizajn ili pak neki tekst i prosledite ga nama. Mi ćemo učiniti da Vaš plišani zeka dobije svoju unikatnost.

Opis

Plišani zeka

Plišani zeka spada u najslađe i najnovije proizvode koje imamo u ponudi. Zeka na sebi ima majicu od poliestera koja je namenjena za sublimacionu štampu Vašeg dizajna. Plišani zeka je savršen poklon za sve one koje želite da obradujete i raznežite. Ovaj preslatki zeka je napravljen od kvalitetnih materijala koji će dugo trajati. Obradujte dragu osobu ovim simpatičnim poklonom i sigurno se nećete pokajati.

Zeka je prvobitno predviđen za malu decu koja su u uzrastu od 3-12 godina , međutim ne moraju postojati ograničenja u godinama. Može se pokloniti i odraslim osobama kao vid pažnje, romantike i nežnosti. Osmisliti otkačen dizajn ili tekst za nekog prijatelja ili partnera i poklonite mu ovog plišanog zeku.

Plišani zeka sa majicom se izdvaja od uobičajenih plišanih igračaka koji se mogu naći na tržištu iz prostog razloga što će na njegovoj majci biti odštampan samo Vaš personalizovan dizajn. Odaberite Vama dragu fotografiju, omiljeni dizajn ili pak neki tekst i prosledite ga nama. Mi ćemo učiniti da Vaš plišani zeka dobije svoju unikatnost.

Vrtići se mogu odlučiti za kupovinu ovog plišanog zeka i na njega odštampati neki zanimljiv motiv koji bi se dopao deci. Privatne škole koje imaju dosta dece mogu ukrasiti učionicu ovim simpatičnim plišanim zekom i istovremeno reklamirati svoje usluge tako što će odabrati logo svoje škole.

Budite kreativni i obradujte Vaše dete, dečka, devojku…

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Veličina: 19 cm
  • Materijal: Pliš
  • Majica: Poliester
  • Veličina štampe: približno 5×3 cm
  • Preporučena rezolucija: 300 px
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Plišani zeka“