Plišani meda

1,550.00рсд

Plišani meda je idealan poklon za Vaše voljene i za decu. Budite kreativni i nekome koga smatrate slatkim i dragim poklonite malog plišanog medu sa Vašim unikatnim dizajnom ili slikom. Zajednička uspomena, bitni datumi ili pak neka rečenica mogu biti oslikani na majici ovog slatkog mede. Plišani meda je veličine 18x19cm i samim tim je veoma lak za nošenje sa sobom. Draga osoba ga uvek može nositi kraj sebe ili čuvati na nekom mestu kao uspomenu. Veoma je mekan a s obzirom da je od klasičnog pliša može se lako održavati pranjem. Majica koja dolazi sa Vašim dizajnom je od poliestera i takođe se može skidati i navlačiti jer nije zašivena za plišanog medu. Dizajn koji se može štampati na ovoj majici koja dolazi sa plišanim medom može biti raznolik. Od Vaše porodične slike, logoa firme i citata itd.

Opis

Plišani meda

Plišani meda spada u najslađe proizvode koje imamo u ponudi. Meda na sebi ima majicu koja je namenjena za sublimacionu štampu Vašeg dizajna. Meda je savršen mali poklon koji će raznežiti svakoga. Ovaj preslatki meda je napravljen od kvalitetnih materijala koji će dugo trajati. Obradujte dragu osobu ovim simpatičnim poklonom i sigurno se nećete pokajati.

Meda je prvobitno predviđen za malu decu koja su u uzrastu od 3-12 godina međutim kao dobro osmišljen poklon ne mora imati ograničenja kad su u pitanju godine. Može se pokloniti i odraslim osobama kao vid pažnje, romantike i nežnosti.

Plišani meda sa majicom se izdvaja od uobičajenih plišanih meda koji se mogu naći na tržištu iz prostog razloga što će na njegovoj majci biti odštampan samo Vaš personalizovan dizajn. Odaberite Vama dragu fotografiju, omiljeni dizajn ili pak neki tekst i prosledite ga nama. Mi ćemo učiniti da meda dobije svoju unikatnost.

Budite kreativni i obradujte Vaše dete, dečka, devojku…

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Veličina: 19 cm
  • Materijal: Plišani meda sa majicom od 100% poliestera
  • Veličina štampe: približno 3 x 2 cm
  • Preporučena rezolucija: 300 x 200 px
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Plišani meda“