Kamen sa slikom i drvenim ramom

1,400.00рсд

Foto kamen sa drvenim ramom je pravougaonog oblika i namenjen je za unikatnu štampu Vaših fotografija.

Kamen je dimenzija 180 x 240 mm i nepravilnih je ivica. Svaki foto kamen je unikatan. Dolazi sa držačem. Foto kamen je vrlo kvalitetne izrade i fotografija odštampana na njemu je vrhunskog kvaliteta.

Obradujte drage osobe ovim personalizovanim ramom sa slikom ili ukrasite omiljenu kutak u Vašem domu ovim prekrasnim foto kamenom sa drvenim ramom.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Kamen sa slikom i drvenim ramom

Kamen sa slikom i drvenim ramom je jedan od najinteresantnijih ramova u našoj ponudi foto proizvoda sa slikom. Kamen sa slikom je veoma interesantan proizvod. Na kamenu štampamo Vašu omiljenu fotografiju ili fotografiju sa tekstom. Idealan je za štampu porodičnih slika, slika ljubavnih parova, mladenaca. Kamen se štampa tehnikom sublimacije i boje koje ostaju nakon štampe su neverovatno postojane i jake. Oživećete svaki bitan trenutak.

Kamen sa slikom je pravi izbor proizvoda sa slikom ukoliko želite da ukrasite omiljeni kutak u Vašem domu ili kancelariji. Takođe može biti unikatan i zanimljiv poklon ukoliko želite da obradujete neku dragu osobu.

Ukoliko idete na veridbu, venčanje ovaj proizvod može biti predivan poklon za mladence. Obradujte ih zajedničkom slikom koja će krasiti njihov dom i uvek ih podsećati na najlepše trenutke.

Kamen sa slikom i drvenim ramom je pravougaonog oblika. Dimenzija kamena na kome se štampa Vaša fotografija je 16x11cm a dimenzija drvenog rama je 24x18cm.. Svaki kamen sa slikom je unikatan. Dolazi sa držačem. Kamen sa slikom je veoma kvalitetne izrade i fotografija odštampana na njemu je vrhunskog kvaliteta. Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Dimenzije kamena: 16 x 11cm
  • Dimenzije drvenog rama: 24 x 18cm
  • Materijal: Kamen sa drvenim ramom
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored kamena sa slikom i drvenim ramom, imamo i veliki broj proizvoda koje štampamo sa vašim fotografijama. U svakom trenutku imamo preko 200 različitih artikala koje štampamo sa vašim fotografijama.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba izrada više komada ili tanjiri bez štampe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skijeni samo za Vas.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kamen sa slikom i drvenim ramom“