Privezak dres

550.00рсд

Privezak dres je odličan odabir foto poklona ukoliko želite da obradujete Vašu jaču polovinu, dečka, brata ili druga. Privezak dres je sigurno nešto što bi svaki muškarac ili dečak poželeo da ima. Ono što čini ovaj privezak dres unikatnim jeste sam dizajn jer ga Vi birate. Ukoliko Vama blizak I drag muškarac proslavlja rođendan ili pak želite da ga iznenadite bez ikakvog specijalnog povoda ovaj privezak dres je odličan odabir. Izaberite njegov omiljen klub, možete nam reći I broj I mi ćemo odštampati privezak dres obostrano za Vas. Ukoliko imate dete koje je ljubitelj sporta možete mu pokloniti ovaj sladak privezak za ključeve sa njegovim omiljenim klubom.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Privezak dres

Privezak dres je nova vrsta priveska u našoj širokoj ponudi privezaka sa obostranom štampom. Na privesku dres štampamo Vašu odabranu fotografiju, dizajn ili tekst. U našoj ponudi imate primer već gotovih templejta a naravno vi možete poslati I Vaš dizajn ili sliku. Štampa na ovom privesku dres se prenosi tehnikom sublimacije. Otisak koji se dobija je veoma kvalitetan i boje su jarke i postojane.

Privezak dres je odličan odabir foto poklona ukoliko želite da obradujete Vašu jaču polovinu, dečka, brata ili druga. Ovaj privezak je zasigurno nešto što bi svaki muškarac ili dečak poželeo da ima. Ono što čini ovaj privezak dres unikatnim jeste sam dizajn jer ga Vi birate. Ukoliko Vama blizak I drag muškarac proslavlja rođendan ili pak želite da ga iznenadite bez ikakvog specijalnog povoda ovaj privezak dres je odličan odabir. Izaberite njegov omiljen klub, možete nam reći I broj I mi ćemo odštampati privezak dres obostrano za Vas.

Ukoliko imate dete koje je ljubitelj sporta možete mu pokloniti ovaj sladak privezak za ključeve sa slikom njegovog omiljenog sportiste.

  • Proizvod: Privezak dres

  • Boja: Bela

  • Materijal: Kvalitetna plastika

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored priveska dres kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak dres“