Šolja kocka

1,200.00рсд

Šolja kocka sa slikom je idealan izbor poklona ukoliko želite da iznenadite neku dragu osobu. Naravno možete je naručiti i za sebe sa Vašim omiljenim motivom. Zbog kockastog oblika šolja je veoma praktična za štampu 3 fotografija. Na svakoj strani šolje možemo odštampati drugu fotografiju. Na taj način će te dobiti šolju kakvu sigurno nećete naći bilo gde drugde.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Šolja kocka

Šolja kocka spada u našu najnoviju ponudu šolja na kojima štampamo sliku po Vašoj želji. Šolja kocka je nešto sasvim drugačije od svega na šta ste do sada navikli. U obliku je kocke kao što i sam naziv kaže. Šolju kocka štampamo tehnikom sublimacije koja nam omogućava dobijanje jarkih i kvalitetnih boja.

Šolja kocka sa slikom je idealan izbor poklona ukoliko želite da iznenadite neku dragu osobu. Naravno možete je naručiti i za sebe sa Vašim omiljenim motivom. Na šolji kocka možemo štampati bilo koji dizajn, fotografiju ili tekst koji ste zamislili. Šolja je idealan poklon za svaku priliku i nikada ne izlazi iz mode. Parovi mogu odabrati svoje omiljene zajedničke fotografije i iznenaditi jedno drugo ovim divnim unikatnim poklonom.

Zbog kockastog oblika šolja je veoma praktična za štampu 3 fotografija. Na svakoj strani šolje možemo odštampati drugu fotografiju. Na taj način će te dobiti šolju kakvu sigurno nećete naći bilo gde drugde.

Šolja kocka je zasigurno odličan izbor promo materijala. Firme, turističke agencije, institucije raznog tipa mogu poručiti ovu belu kockastu šolju na kojoj možemo odštampati logo, slogan ili neki drugi grafički element koji će na direktan način promovisati Vaše usluge. Prednost kod poručivanja šolja kod nas jeste ta što možete birati više šolja a da svaka šolja ima drugačiju štampu.

  • Proizvod: Šolja kocka
  • Boja: Bela
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje kocka kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina šolja pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja kocka“