Šolja metalna za planinare

1,200.00рсд

Šolja metalna za planinare je napravljena od nerđajućeg čelika i karabinera koji dolazi umesto klasične drške. Na ovoj unikatnoj metalnoj šolji štampamo bilo koju fotografiju, logo, dizajn ili tekst po Vašoj želji. Ova nesvakidašnja personalizovana metalna šolja sa karabinerom je prvobitno namenjena planinarima, penjačima i drugim ljudima koji puno vremena provode u prirodi, naročito u toku zime. Ukoliko se bavite nekim ektremnim sportom, aktivnostima u prirodi u toku zime a i leta ova metalna šolja za planinare je pravi odabir proizvoda za Vas.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Šolja metalna za planinare

Šolja metalna za planinare je jedna od retkih i specifičnih vrsta šolja koje možete pronaći u našoj ponudi. Šolja metalna je napravljena od nerđajućeg čelika i karabinera koji dolazi umesto klasične drške. Na ovoj unikatnoj metalnoj šolji štampamo bilo koju fotografiju, logo, dizajn ili tekst po Vašoj želji. Šolja metalna se štampa tehnikom sublimacije.

Šolja za planinare je kompaktna i napravljena iz dva sloja metala. Skoro je nemoguće uništiti je. Ova nesvakidašnja personalizovana metalna šolja sa karabinerom je prvobitno namenjena planinarima, penjačima i drugim ljudima koji puno vremena provode u prirodi, naročito u toku zime. Ukoliko se bavite nekim ektremnim sportom, aktivnostima u prirodi u toku zime a i leta ova metalna šolja za planinare je pravi odabir proizvoda za Vas.

Planinarska društva, udruženja ekstremista ili neki drugi savez mogu poručiti više šolja sa štampom logoa, slogana ili bilo koje druge fotografije. Ukoliko želite da obradujete članove udruženja (kluba) možete poručiti ovu metalnu šolju. Ukoliko želite da promovišete Vaš sport na inovativan način sigurno nećete pogrešiti ukoliko poručite ovu šolju. Odštampaćemo bilo koji motiv za Vas.

  • Proizvod: Šolja metalna za planinare
  • Visina šolje: 8 cm
  • Prečnik šolje: 11 cm
  • Maksimalna veličina štampe: 8 cm x 20 cm
  • Boja: Metal
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored metalne šolje za planinare kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina šolja pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja metalna za planinare“