Metalno lonče sa srebrnim obodom

1,200.00рсд

Lončić bez poklopca će prvobitno oduševiti Vaše bake i deke, majke i očeve. Obradujte ih ovim unikatnim lončićem koji će ih vratiti u detinjstvo i probuditi drage davne uspomene. Odaberite zajedničku porodičnu fotografiju i pošaljite nam je. Ukoliko imate malo dete ili imate rođake koji imaju malu decu takođe možete poručiti lončić bez poklopca. Turističke agencije, hoteli, moteli, mogu iskortiti ovaj lončić u promotivne svrhe. Lončić štampamo na komad, dva, ili bilo koji veći tiraž.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Metalno lonče sa srebrnim obodom

Metalno lonče sa srebrnim obodom je simpatičan, nostalgičan poklon za sve generacije. Lončić je namenjen za štampu Vaših fotografija i teksta tehnikom sublimacije. Na njemu štampamo bilo koji motiv po Vašoj želji. Boje koje ostaju nakon štampe su veoma postojane i jarke.

Metalno lonče sa srebrnim obodom će prvobitno oduševiti Vaše bake i deke, majke i očeve. Obradujte ih ovim unikatnim lončićem koji će ih vratiti u detinjstvo i probuditi drage davne uspomene. Odaberite zajedničku porodičnu fotografiju i pošaljite nam je. Mi ćemo specijalno za Vas odštampati ovaj neverovatno uzbudljiv poklon koji budi nostalgiju. Ukoliko imate malo dete ili imate rođake koji imaju malu decu takođe možete poručiti ovo lonče sa srebrnim obodom. Deca će uživati u ispijanju toplog mleka ili čokolade. Možete odabrati omiljenog crtanog ili filmskog junaka i mi ćemo ga odštampati u što kraćem roku.

Turističke agencije, hoteli, moteli, mogu iskortiti ovaj lončić u promotivne svrhe. Uspešan marketing i promociju su svakodnevna borba u modernom svetu. Vi možete uraditi nešto inovativno kako biste promovisali svoje usluge u toku zimske i letnje sezone. Odaberite motiv grada, sela, planine, logo hotela i mi ćemo odštampati jedan ili više lončića za Vas.

Proizvod: Metalno lonče sa srebrnim obodom
Visina šolje: 11 x 9 cm
Maksimalna veličina štampe: 6 cm x 20 cm
Dostava: 4-5 radna dana

Pored lončića bez poklopca sa štampanom slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Metalno lonče sa srebrnim obodom“