Šolja fluorescentna

1,050.00рсд

Šolja fluorescentna sa slikom spada u najnoviju ponudu foto poklona koje možete pronaći u našoj širokoj ponudi. Ova inovativna i nesvakidašnja šolja dolazi sa štampom Vaše fotografije, dizajna ili teksta. Šolju fluorescentnu možete birati u četiri boje. U ponudi imamo zelenu, žutu, rozu i narandžastu boju. Ova šolja je zaista nešto unikatno. Ova fluorescentna šolja može biti pogodna za štampu logoa, teksta ili bilo kojih drugih tamnih i jednostavnih elemenata. Na njoj takođe štampamo kompleksnije fotografije. Ukoliko se odlučite da Vam odštampamo fotografiju dobićete efekat polu prozirne slike. Ova šolja će oduševeti svakog ko voli da ispija kafu ili čaj.

Očisti

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Boja šolje

Opis

Šolja fluorescentna

Šolja fluorescentna sa slikom spada u najnoviju ponudu foto poklona koje možete pronaći u našoj širokoj ponudi. Ova inovativna i nesvakidašnja šolja dolazi sa štampom Vaše fotografije, dizajna ili teksta. Šolju fluorescentnu možete birati u četiri boje. U ponudi imamo zelenu, žutu, rozu i narandžastu boju. Ova šolja je zaista nešto unikatno.

Šolja fluorescentna je pravi izbor poklona ukoliko ste poželili da pošaljete poruku voljenim i dragim osobama. Pošaljite nam fotografiju po želji, ograničenje je samo Vaša mašta. Ova šolja fluorescentna je namenjena za štampu tehnikom sublimacije.

Ova fluorescentna šolja može biti pogodna za štampu logoa, teksta ili bilo kojih drugih tamnih i jednostavnih elemenata. Na njoj takođe štampamo kompleksnije fotografije. Ukoliko se odlučite da Vam odštampamo fotografiju dobićete efekat polu prozirne slike. Ova šolja će oduševeti svakog ko voli da ispija kafu ili čaj.

Obradujte drage ljude za neku priliku kao što su rođendan, diplomiranje ili bilo koji drugi povod da je u pitanju.

Fluorescentna je zasigurno odličan izbor za firme ukoliko se odluče da reklamiraju svoju firmu i usluge. Na njoj možemo odštampati Vaš slogan ili logo. Efekat je neverovatan.

  • Proizvod: Šolja fluorescentna
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe: 8.5 cm x 20 cm
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Boja: Želena, žuta, roze i narandžasta
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje fluorescentne kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

 

Dodatne informacije

Boja

Narandzasta, Žuta, Roze, Zelena

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja fluorescentna“