Crna pamučna majica muška

1,850.00рсд2,300.00рсд

Crna pamučna majica je izuzetno atraktivna i zanimljiva kao promo materijal. Namenjena je svim pojedincima koji žele da odštampaju omiljenu fotografiju, dizajn ili tekst na majici. Obradujte voljene osobe unikatnim rođendanskim poklonom. Odaberite omiljeni motiv i mi ćemo ga odštampati za Vas.

Crna pamučna majica muška sa štampom može biti odličan odabir ukoliko želite da budete primećeni u toku prolećnih i letnjih dana. Svako će primetiti da imate unikatnu i kreativnu majicu.

Isporuka se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Očisti

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Crna pamučna majica muška

Crna pamučna majica muška je jedan od naših najpopularnijih proizvoda kada su u pitanju unikatne majice sa Vašom slikom. Crna pamučna majica je kao što i sama reč kaže napravljena od kvalitetnog pamuka i zaista je veoma prijatna za nošenje. Imamo je u više muških veličina. Otisak dizajna koji ostaje na majici nakon štampe je zaista neverovatan a boje su jake i postojane.

Crnu pamučnu majicu mušku možete prati ručno ili u veš mašini na maksimalnih 40 °C. Crna pamučna majica se štampa tako što se na samu majicu stavlja specijalan materijal koji predstavlja podlogu na kojoj se štampa Vaš dizajn. Taj materijal je pravougaonog oblika A4 ili A3 formata. Sivkaste je boje I na njemu štampamo Vašu fotografiju ili dizajn. Crna pamučna majica se uvek štampa tom tehnikom. Primere možete videti na slici. Kad je u pitanju štampa na crnim majicama bitno je naglasiti da ne postoji opcija štampe bele boje.

Materijal: 100% pamuk

Boja: Crna

Površina štampe: 210x297mm i 297×420 kvadratnog ili pravougaonog oblika

Veličina: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL i 6XL

Firme, marketinške agencije, turističke agencije mogu štampati reklamne majice sa zanimljivim motivima, logom i fotografijom. Sportski klubovi takođe mogu odabrati svoj grb i slogan i odštampati ih za svoje članove kluba.

Crna pamučna majica muška sa štampom može biti odličan odabir ukoliko želite da budete primećeni u toku prolećnih i letnjih dana. Svako će primetiti da imate unikatnu i kreativnu majicu. Takođe se možete odlučiti na kupovinu ovakve crne pamučne majice ukoliko imate društvo koje želi da odštampa majicu za svakog iz ekipe. Ukoliko idete na rekreacije, bavite se nekom drugom aktivnošću, volite filmove, serije, fanatik ste za neki sport ova crna pamučna majica je idealan odabir majice sa slikom.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Dodatne informacije

Veličine:

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Crna pamučna majica muška“