Bela pamučna-poliester majica muška

1,850.00рсд

Bela pamučna-poliester majica sa štampom je najpopularniji odevni predmet u toku sunčanih i letnjih dana. Svako voli modernu i unikatnu odeću koju će moći da nosi u toku lepih dana. Odaberite omiljenu fotografiju, dizajn ili frazu i iznenadite dragu osobu ovim unikatnim i personalizovanim poklonom sa Vašom slikom. Rođendanski poklon koji će se sigurno dugo nositi i pamtiti.

Bela pamučna-poliester majica sa štampom je pravi izbor poklona za rođendane ili bilo koju drugu priliku. Pored ovakve namene bela majica sa štampom je uvek odličan izbor ukoliko želite da štampate reklamni materijal za Vašu firmu ili agenciju.

Isporuka se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Očisti

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Veličina * 

Opis

Bela pamučna-poliester majica muška

Bela pamučna-poliester majica muška je samo jedna u nizu majica sa štampom koje možete pronaći u našoj širokoj ponudi poklona sa štampom Vaše slike. Bela pamučna-poliester majica je sašivena od 50% čistog i kvalitetnog pamuka i 50% poliester materijala. Prijatna je za nošenje tokom toplih, letnjih dana. Belu pamučnu-poliester majicu nudimo u više veličina. Štampa na ovoj vrsti bele majice je najpreciznija i boje su žive i izuzetno kvalitetne. Majicu možete prati ručno ili mašinski na maksimalnih 40°C.

Bele majice su oduvek bile u modi. Ono što majice čini još popularnijim jeste sam dizajn na majici. Iz tog razloga su majice sa štampom Vaših slika nešto što će uvek biti u modi.

Bela pamučna-poliester majica sa štampom je najpopularniji odevni predmet u toku sunčanih i letnjih dana. Svaka devojka ili žena voli unikatnu odeću. Odaberite omiljenu fotografiju, dizajn ili frazu i iznenadite dragu osobu ovim unikatnim i personalizovanim poklonom sa Vašom slikom.

Materijal: 50%pamuk 50% poliester

Boja: Bela

Površina štampe: 210x297mm i 297×420

Veličina: S, M, L, XL i XXL

Bela pamučna-poliester majica sa štampom je pravi izbor poklona za rođendane ili bilo koju drugu priliku. Pored ovakve namene bela majica sa štampom je uvek odličan izbor ukoliko želite da štampate reklamni materijal za Vašu firmu ili agenciju.

Na ovaj način možete promovisati Vaš brend i usluge koje nudite. Majice se mogu deliti zaposlenima i klijentima ukoliko se odlučite za tu vrstu promocije. Na beloj pamučnoj-poliester majici možemo štampati logo, slogan, fotografiju, dizajn bilo kog tipa. Na Vama je da osmislite motiv koji će se štampati a mi ćemo Vam u što kraćem roku poslati Vašu personalizovanu belu pamučnu-poliester majicu sa štampom.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Dodatne informacije

VELIČINA

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bela pamučna-poliester majica muška“