Bela pamučna majica na V izrez

1,850.00рсд

Bela pamučna majica na V izrez sa štampom može biti Vaš omiljeni odevni predmet tokom sunčanih dana. Smislite neki ludi dizajn, natpis ili odaberite Vašu omiljenu fotografiju i mi ćemo odštampati ovu predivnu belu pamučnu majicu na V izrez za Vas.

Fitnes centri i teretane mogu štampati majice za svoje instruktore i trenere. Svaka bela majica na V izrez može imati različit dizajn.

Momci mogu obradovati svoju lepšu polovinu unikatnim motivom na majici. Odaberite zajedničku fotografiju, internu frazu u vidu teksta i mi ćemo za Vas odštampati ovu jedinstvenu majicu sa Vašom slikom.

Očisti

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Veličina * 

Opis

Bela pamučna majica na V izrez

Bela pamučna majica na V izrez sa štampom je jedna od najlepših majica koje imamo u našoj ponudi ženskih majica sa slikom. Bela pamučna majica je sašivena od čistog i kvalitetnog pamuka i veoma je prijatna na koži. Klasične bele majice sa štampom su ponovo postale trend. Majicu možete prati ručno ili mašinski do maksimalnih 40°C.

Bela pamučna majica na V izrez sa štampom može biti Vaš omiljeni odevni predmet tokom sunčanih dana. Smislite neki ludi dizajn, natpis ili odaberite Vašu omiljenu fotografiju i mi ćemo odštampati ovu predivnu belu pamučnu majicu na V izrez za Vas.

Fitnes centri i teretane mogu štampati majice za svoje instruktore i trenere. Svaka bela pamučna majica može imati različit dizajn.

Devojke i žene će sigurno biti oduševljene ukoliko se jača polovina odluči da im pokloni nešto zanimljivo i unikatno. Obradujte Vaše drage dame i osmislite im unikatnu majicu za letnje šetnje i izlaske. Organizovanje devojačkih večeri je sve popularnije. Možete naručiti više različitih ili istih motiva na majici i obradovati Vaše žensko društvo dok proslavljate jedan od najbitnijih dana u Vašoj mladosti.

Kao i sve druge majice i ova bela pamučna majica može biti pogodna za reklamiranje usluga, firme i lokala. Kafići i restorani mogu poručiti jedinstvene majice za svoje radnike kako bi na zanimljiv način reklamirali svoj ugostiteljski objekat. Firme mogu štampati logo ili slogan kako bi svojim klijentima delili majice kao reklamni materijal.

Na ovaj način možete promovisati Vaš brend i usluge koje nudite. Majice se mogu deliti zaposlenima i klijentima ukoliko se odlučite za tu vrstu promocije. Na beloj pamučnoj majici možemo štampati logo, slogan, fotografiju, dizajn bilo kog tipa. Na Vama je da osmislite dizajn a mi ćemo Vam u što kraćem roku poslati Vašu personalizovanu belu majicu sa štampom.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Dodatne informacije

VELICINE

S, M, L, XL, XXL

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bela pamučna majica na V izrez“