Bela pamučna majica ženska

1,850.00рсд

Bela pamučna majica ženska sa štampom je idealan izbor ukoliko se bavite fitnesom, teretanom, ukoliko ste član neke organizacije ili tražite reklamni materijal za svoju firmu. Na beloj pamučnoj majici možemo štampati logo, slogan ili bilo koji drugi jednobojni ili pun kolor dizajn po Vašoj želji. Iskorisitite priliku i obezbedite promo majice za svoj posao.

Obradujte svoje lepše polovine unikatnom majicom sa štampom i poklonite joj ovaj prelep poklon za letnje dane.

Očisti

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Veličina * 

Opis

Bela pamučna majica ženska

Bela pamučna majica ženska je samo jedan od mnogih tekstilnih proizvoda u našoj ponudi. Bela pamučna majica ženska je sašivena od čistog i kvalitetnog pamuka i veoma je prijatna za nošenje u toku letnje sezone. Belu pamučnu majicu nudimo u više veličina. Štampa na belim pamučnim majicama je najpreciznija i boje su neverovatno žive i postojane. Majicu možete prati ručno ili mašinski na maksimalnih 40°C.

Bele majice su ponovo u trendu a ono što ih razdvaja od crnih jeste što je na njima moguća štampa bilo kog tipa dizajna bez okvira. Odaberite moderan dizajn i tekst koji će krasiti Vašu unikatnu i kreativnu majicu.

Bela pamučna majica ženska sa štampom je neizbežan odevni komad za prolećne i letnje dane. Svaka devojka ili žena uživa u nošenju interesantnih i modernih modnih predmeta. Izaberite Vama dragu fotografiju, kreativan dizajn ili tekst i pošaljite nam i mi ćemo za Vas odštampati ovu prijatnu i unikatnu majicu sa slikom.

Bela pamučna majica ženska sa štampom je idealan izbor ukoliko se bavite fitnesom, teretanom, ukoliko ste član neke organizacije ili tražite reklamni materijal za svoju firmu. Na beloj pamučnoj majici ženskoj možemo štampati logo, slogan ili bilo koji drugi jednobojni ili pun kolor dizajn po Vašoj želji. Iskorisitite priliku i obezbedite promo majice za svoj posao.

Turističke agencije, marketinške agencije, kafići i ugostiteljski objekti mogu poručiti veći tiraž majica sa svojim dizajnom. Možete birati isti tip majice, više komada sa drugim motivom koji se štampa.

bela pamučna majica žensksa

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Dodatne informacije

VELICINE

S, M, L, XL, XXL

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bela pamučna majica ženska“