Konusna šolja sa drškom u boji

1,050.00рсд

Omogućite sebi i voljenima da uživate u omiljenom napitku uz posebne šolje koje ste sami dizajnirali. Dizajnirajte šolje za Valentinovo, Dan majki, 8. Mart, rođendane, slave ili neke druge prilike. Za ovu šolju Vam nije potrebna posebna prilika jednostavno iznenadite voljenu osobu i izmamite joj osmeh na lice. Mogućnosti su beskonačne, pokrenite maštu i dizajnirajte posebnu šolju koju će svi uvek rado koristiti.

SKU: B12T Kategorije: ,
Očisti

Boja * 

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Konusna šolja sa drškom u boji

Konusna šolja sa drškom u boji idealna je kao foto poklon za članove porodice i voljene. Potrudite se i za sledeću specijalnu priliku obezbedite unikatni poklon sa dizajnom ili slikom po Vašoj želji. Sve što je potrebno da uradite kako bi poručili ovu šolju jeste da nam pošaljete sliku ili tekst a mi ćemo Vam poslati gotov proizvod na kućnu adresu. Konusna šolja je veća i u nju stane više tekućine od obične šolje. Omogućite sebi i voljenima da uživate u omiljenom napitku uz posebne šolje koje ste sami dizajnirali. Dizajnirajte šolje za Valentinovo, Dan majki, 8. Mart, rođendane, slave ili neke druge prilike. Za ovu šolju Vam nije potrebna posebna prilika jednostavno iznenadite voljenu osobu i izmamite joj osmeh na lice. Mogućnosti su beskonačne, pokrenite maštu i dizajnirajte posebnu šolju koju će svi uvek rado koristiti.

 

  • Proizvod: Konusna šolja sa drškom u različitim bojama
  • Visina šolje: 10 cm
  • Prečnik šolje: 9 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8 cm x 21 cm
  • Kapacitet: 12oz (350ml)
  • Boja unutrašnjosti i drške: plava, crvena, zelena, crna.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Dodatne informacije

Boja

Zelena, Crna, Plava, Crvena

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Konusna šolja sa drškom u boji“