Bistro šolja

1,050.00рсд

Bistro šolja idealna je za ispijanje kafe ili čaja. Ova šolja je veća od klasičnih i služi kako bi lagano ispijali omiljeno piće. Ova šolja nije namenjena samo za kućnu upotrebu poručite i šolje za kafić ili restoran i mi ćemo Vam napraviti veću količinu šolja. Šolja je savršen poklon bilo da se radi o posebnoj prilici ili jednostavno želite nekom izmamiti osmeh na lice. Ova šolja idealna je za studente kojima treba više energije za noćna učenja, jedna šolja može da  sadrži 530ml tekućine.

SKU: BGZ18 Kategorije: ,

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Bistro šolja

Bistro šolja idealna je za ispijanje kafe ili čaja. Ova šolja je veća od klasičnih i služi kako bi lagano ispijali omiljeno piće. Pošaljite nam Vaše slike, dizajn ili tekst koji želite na ovom prelepom proizvodu a mi ćemo napraviti dizajn i poslati Vam gotov proizvod na kućnu adresu. Mogućnosti su ogromne, pustite mašti na volju i kreirajte šolju uz koju ćete svako jutro uživati u omiljenom napitku. Ova šolja nije namenjena samo za kućnu upotrebu poručite i šolje za kafić ili restoran i mi ćemo Vam napraviti veću količinu šolja. Šolja je savršen poklon bilo da se radi o posebnoj prilici ili jednostavno želite nekom izmamiti osmeh na lice. Ova šolja idealna je za studente kojima treba više energije za noćna učenja, jedna šolja može da  sadrži 530ml tekućine.

  • Proizvod: Bistro bela šolja
  • Visina šolje: 11 cm
  • Prečnik šolje: 11 cm
  • Maksimalna veličina štampe 7 cm x 26 cm
  • Kapacitet: 18oz (530ml)
  • Boja: Bela

Isporuka se vrši kurirskom službom 2-3 dana od poručivanja na kućnu adresu.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bistro šolja“