originalan poklon za svaku priliku

Originalan poklon za svaku priliku

Originalan poklon za svaku priliku

Koliko ste puta išli na rođendan, žurku ili proslavu a da niste znali šta da kupite za poklon. Mislimo da nema osobe na svetu koja se nije susrela sa ovim problemom. Na kraju kupite nešto u zadnjem momentu i poklon se utopi u gomili sličnih. U našoj ponudi svi proizvodi su na neki način unikati. Sadrže Vaše fotografije, želje i pozdrave. Kada poklonite nekom magičnu šolju sa omiljenom fotografijom i rođendanskom čestitkom, iznenađenje je potpuno kad se sipa topla tečnost. A šta tek reći za slagalicu u obliku srca koja kad se složi pokaže ljubavnu poruku  dragoj osobi…

Potrudićemo se da Vam damo predloge sa poklonima iz našeg asortimana koji će sigurno usrećiti onoga ko ih prima. Sve ostalo ostaje na Vama i Vašoj mašti. Igrajte se i dobićete najkreativnija moguća rešenja.

1. Magična šolja

magicna-solja-za-zaljubljene

Magična šolja je naš najprodavaniji proizvod. Odlična je u svakoj prilici i osoba koja je dobije uvek ostane iznenađena. Kada je hladna šolja deluje naizgled crna, ali kad se sipa topla tečnost prikaže se fotografija koja se nalazi ispod. Prava je stvar za rođendanski poklo i poklon dragoj osobi. Ako želite da budete još posebniji, tu je magična šolja sa ručkom u obliku srca kao pravi poklon za godišnjicu zabavljanja.

2. Maska za mobilni

S-ACE2-2Samsung-galaxy-s4-cover

Od pre nekoliko meseci u ponudi imamo i personalizovane maske za mobilne telefone. Svi težimo da budemo originalni i drugačiji od drugih. Maska za mobilni sa omiljenom fotografijom, crtanim junakom ili muzičkom grupom je originalan poklon za najzahtevnije. Maske su izrađene od kvalitetne plastike i pored vizuelnog efekta čine odličnu zaštitu za Vaš smartphone.

3. Snežne kugle

velika-snezna-kuglafilm-foto-kocka

Za one posebno romantične, tu su snežne kugle u raznim varijacijama i punjenjem. Ako želite da iznenadite voljenu osobu, tu je kugla sa srcima, a ako želite da iznenadite roditelje sa omiljenim porodičnim fotografijama tu je foto kocka. Za zimski period je tu snežna kugla. Za specijalne događaje koje kada treba posebno iznenaditi dragu osobu, tu je vrh naše ponude, originalan poklon Velika snežna kugla. Mislimo da će svako naći nešto da mu se dopada.

4. Tabakera i zippo upaljač

zippo upaljaci sa slikomtabakera4

Za pušače smo pripremili dva vrlo originalna poklona. Tu je zippo upaljač za muškarce ili tabakera sa upaljačem za dame. Oba poklona su su vrlo kvalitetna i štampamo fotografiju u punom koloru, gde će ovaj kreativan i originalan poklon doći do izražaja.

5. Foto šolje u raznim varijantama

boca za bicikl sa stampomcolor-inside-mix

Posebno se ponosimo velikom ponudom šolja i čaša za svaku priliku. Tu je šolja sa ručkom u boji, šolja obojena unutra ili zlatna i srebrna šolja. Svejedno da li je poklon za letnji period ili za zimski, svako će naći nešto interesantno. Pogledajte celokupnu našu ponudu i izaberite šolju za sebe i dragu osobu.

Uživajte uz svoje prijatelje, porodicu i drage osobe. Izaberite originalan poklon i iznenadite ih. Ne mora povod da bude rođendan ili godišnjica, nikad nije pogrešno vreme da poklonite nešto lepo dragoj osobi.


[social_button button=“facebook“ furl=“https://slikajme.rs/originalan-poklon-za-svaku-priliku/“ fsend=“on“ flayout=“button_count“ fshow_faces=“on“ fwidth=“450″ faction=“like“ fcolorsheme=“light“][social_button button=“twitter“ turl=“https://slikajme.rs/originalan-poklon-za-svaku-priliku/“ ttext =“Originalan poklon za svaku priliku!!!“ tcount =“none“ trelated =“slikajme“]

Deli ovaj post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?