satovi,-magneti,-privesci-sa-Vašom-slikom

Satovi, magneti, privesci sa Vašim fotografijama

Satovi, magneti, privesci sa Vašim fotografijama

Od nedavno smo proširili našu palaetu proizvoda sa novim asortimanom. U pitanju su proizvodi od kvalitetnog drveta, premazani finim lakom. U ponudi imamo satove, priveske i foto magnete na koje štampamo vaše fotografije.

U pitanju su prelepi proizvodi na kojima uz našu pomoć možete da sačuvate savršene porodične trenutke. Sat može biti savršen ukras za dečiju sobu, a što da ne i za dnevnu. Omiljena porodična fotografija koja je tu da Vas uvek podseti na lepe trenutke.

Kako nikad ne bi zaboravili ključeve, tu je privezak za ključeve sa Vašom fotografijom, crtežom, dizajnom ili logom firme. Sve što zamislite, mi možemo da uradimo. Štampa na privescima za ključeve je vrhunskog kvaliteta u punom koloru tako da će svaki detalj biti prikazan na najbolji način.

Foto magneti sa ličnim fotografijama. Ima li lepšeg ukrasa na frižideru od magneta sa slikom sa mora ili porukom voljenoj osobi sa slikom po želji. Savršen poklon za svaku priliku i mali trenutak pažnje.

 

 

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Deli ovaj post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?