Opis

Šolja staklena peskirana

Šolja staklena peskirana sa štampom Vaše slike ili teksta. Kada je u pitanju štampa na ovoj staklenoj peskiranoj šolji naša preporuka jeste odabir jednostavnijih motiva i teksta koje ćemo štampati na Vašoj unikatnoj, personalizovanoj šolji. Šolja je najadekvatnija za štampu jednostavnih motiva kao što su fraze, logo ili neki jednostavan znak.

Šolja staklena peskirana sa slikom je savršena ispijanje prve jutarnje kafe ili čaja. Ako su Vam dosadile keramičke bele šolje, tu je šolja staklena sa Vašom omiljenom fotografijom. Šolja je vrlo jednostavna ali interesantna.

Ukoliko idete na proslavu rođendana, slave ili neke druge prilike ova staklena peskirana šolja je idealan izbor za poklon.

Šolja sa slikom se štampa tehnikom sublimacije. Boje su jarke i jasne i moguće je odštampati kompleksne fotografije. Ova šolja može da posluži i u reklamne svrhe. Možemo da odštampamo logo vaše firme ili promotivnu šolju za reklamne svrhe.

Šolja staklena sa slikom se poručuje online – isporuka je na kućnu adresu.

Proizvod: Šolja staklena peskirana
Visina šolje: 9.5 cm
Prečnik šolje: 8 cm
Maksimalna veličina štampe: 8 cm x 18 cm
Održavanje: Pere se ručno, nije pogodna za mašinu za pranje suđa
Dostava: 4-5 radna dana

Pitanja

Pored šolje staklene peskirane, kod nas možete naći mnoštvo različitih šolja sa Vašom slikom. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja staklena peskirana“