Staklena šolja sa prozorom

1,050.00рсд

Staklena šolja sa prozorom je savršena za jutarnju čašu mleka, jogurta ili bele kafe. Ako su Vam dosadile keramičke bele šolje, tu je staklena šolja sa prozorom sa Vašom omiljenom fotografijom.

Staklena šolja sa prozorom se štampa tehnikom sublimacije. Boje su jarke i jasne i moguće je odštampati kompleksne fotografije kao i jednostavne oblike ili logotipe. Ova šolja može da posluži i u reklamne svrhe. Možemo da odštampamo logo vaše firme ili promotivnu šolju za reklamne svrhe.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Staklena šolja sa prozorom

Staklena šolja sa prozorom je idealna za štampu iz razloga što sadrži obojen prozor koji joj omogućava pun sjaj boja koje se štampaju na njoj. Za razliku od ostalih staklenih šolja, kod ove vrste šolje, neće biti razlike u izgledu otiska ukoliko je šolja puna ili prazna.

šolja Staklena sa prozorom je savršena za jutarnju čašu mleka, jogurta ili bele kafe. Ako su Vam dosadile keramičke bele šolje, tu je staklena šolja sa prozorom sa Vašom omiljenom fotografijom.

Staklena šolja  se štampa tehnikom sublimacije. Boje su jarke i jasne i moguće je odštampati kompleksne fotografije kao i jednostavne oblike ili logotipe. Ova šolja može da posluži i u reklamne svrhe. Možemo da odštampamo logo vaše firme ili promotivnu šolju za reklamne svrhe.

Staklena šolja  se poručuje online – isporuka je na kućnu adresu.

Proizvod: šolja sa prozorom
Visina šolje: 9.5 cm
Prečnik šolje: 8 cm
Maksimalna veličina štampe: 8 cm x 18 cm
Održavanje: Pere se ručno, nije pogodna za mašinu za pranje suđa
Dostava: 4-5 radna dana

Pored staklene šolje sa prozorom, kod nas možete naći preko 20 različitih vrsta šolja koje štampamo po vašim željama, na komad. Pošaljite vašu omiljenu sliku, logo, tekst ili bilo koji dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Staklena šolja sa prozorom“