Kako da izaberem pravi poklon

Sigurno ste do sada više puta dolazili u situaciju da treba da poklonite nekom nešto za rođendan, godišnjicu ili neku drugu ne manje važnu priliku a da niste znali šta da izaberete.

Potrudili smo se da Vam ponudimo veliki izbor ličnih poklona koji su odštampani samo za Vas. Prenesite Vaše misli, osećanja i duhovite poruke sa ličnim fotografijama. Budite sigurni da će osoba koja prima poklon biti iznenađena na najlepši način.

Ako niste sigurni šta želite i treba Vam pomoć, tu je uvek naša korisnička podrška koja će Vam uvek dati pravi savet i pomoć.

Za nju

Uvek je pravo pitanje šta pokloniti devojci, supruzi ili simpatiji. Naši predlozi su majica slikom po želji, puzzle u obliku srca, snežna kugla ili maska za mobilni telefon sa fotografijom i ličnom porukom.

kugla-srebrnaSamsung S4 maska

Za njega

Ako ne znate šta da pokonite mužu ili momku, predlažemo Vam Zippo upaljač sa ličnom porukom, majicu sa fotografijom ili ličnu masku za njegov novi iPhone.

Majica sa slikomzippo upaljač

Za najmlađe

Za mališane imamo ogroman izbor pravih poklona  za njihovo zadovoljstvo. Tu je bodi za beb ili portikla za najmlađe, frizbi, čaša za olovke i kasica za đake. Za kuću tu su drvene puzzle, fluoroscentna ili fudbalska šolja i sat sa slikom.

Šolja fudbalMoj sat

Fotografije

Ako samo želite da izradite fotografije, na pravom ste mestu. nudimo izradu po najpovoljnijoj ceni, već od 9 dinara.

fotografije

 

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?