Veliki izbor majica sa slikom i tekstom po Vašoj želji

Majice sa štampom

Majice sa štampom su oduvek bile moderan i popularan komad odeće. Majice nikada ne izlaze iz mode. Mogu se nositi u bilo koje doba godine pa čak i zimi. U današnje vreme su sve popularnije unikatne majice sa dizajnom, fotografijom ili tekstom. Iz tog razloga se ljudi sve više odlučuju za štampu na majicama sa njihovim motivom. Mogućnosti koje imate kada su u pitanju majice sa štampom su ogromne. Postoji više načina štampanja na majicama koji nam omogućavaju dobijanje različitih rezultata i efekata nakon same štampe.

Mi smo kao tim, kroz dugogodišnje iskustvo proučavali trendove, tehnologiju štampe i odlučili smo da Vam ponudimo niz zanimljivih rešenja kako biste mogli da odštampate Vaš personalizovan dizajn na majici koju želite da nosite ili koju planirate da poklonite Vama dragim ljudima.
Majice koje mi nudimo su napravljene od kvalitetnog pamuka i veoma su prijatne i estetski lepe. U ponudi takođe imamo i majicu koja je 50% pamuk 50% poliester. Za dobru majicu koja treba da traje je jako bitan kvalitetan materijal od kog je majica pravljena. Da bi jedna majica sa štampom bila kompletna nije dovoljan sam dizajn.

Pored klasičnijih i univerzalnijih metoda štampe u našoj ponudi možete naći i fleks i flok tehniku štampanja na majicama. Majice sa štampom nudimo u beloj i crnoj boji.

Majice sa štampom štampamo tehnikom sublimacije, fleks i flok tehnikom štampe. Na Vama je da odaberete Vaš dizajn i mi ćemo odštampati unikatnu majicu za Vas.

U mogućnosti smo da štampamo Vaše fotografije, grafičke crteže i tekst. Ponuda koju Vam nudimo je ogromna. Boje koje ostaju nakon štampe su veoma postojane i kvalitetne.

Jedna od najinteresantnijih varijanti štampe koju možete naći u našoj ponudi jeste fleks štampa. Fleks štampa je veoma atraktivna i tražena u svetu štampe na majicama. Fleks štampa omogućava sjajan, metalik efekat odštampanog dizajna. Imamo više boja koje možete štampati na Vašoj majici.

Kod nas možete štampati i majicu sa specijalnom metodom štampe a to je flok. Flok je vrsta štampe koja pruža efekat štampe jedne vrste materijala na drugom materijalu. Nakon flok izrade Vaš jednobojan jednostavniji dizajn ili tekst će biti odštampani u vidu pliša na materijalu. Neverovatno jednostavno a efektno. Ukoliko se odlučite za neku od ove dve tehnike štampe sigurno ćete mamiti poglede gde god da krenete.

Sve majice za štampu koje možete naći u našoj ponudi su unikatne, specijalno dizajnirane i što je najbitnije jedinstvene i moderne.

U ponudi majica za štampu ćete naći neke od naših predloga motiva. Koje motive je najbolje stavljati na kakve majice i kojom tehnikom ih odštampati. Ukoliko Vam se svidi neki od naših motiva na majicama možete se odlučiti i za štampu naših predloga. Izbor je velik a na Vama je samo da se odlučite koja fotografija, dizajn ili tekst će krasiti Vašu majicu.

Naše majice sa štampom su namenjene apsolutno svima. Pojedincima, firmama, ugostiteljskim objektima, marketinškim agencijama, hotelima, turističkim agencijama.

Ovakva vrsta ponude je odličan izbor za izradu reklamnog materijala. Firme mogu štampati svoj logo, slogan ili drugi dizajn. Majice su uvek bile efektan marketinški trik.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?