Poklon kutijica okrugla

1,500.00рсд

Poklon kutijica okrugla dolazi sa vašom slikom, dizajnom ili tekstom po želji. Poklon kutijica je idealna kao kutijica za poklon, ali i kao sam poklon. Pošaljite nam Vaše slike, dizajn ili tekst koji želite na ovom prelepom proizvodu. Mi ćemo napraviti dizajn i poslati Vam gotov proizvod na kućnu adresu. Mogućnosti su ogromne, pustite mašti na volju i kreirajte sami svoju kutijicu po želji koje ćete voleti da koristite.Budite kreativni, budite unikatni pokažite svoju kreativnist.

Kategorija:

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Poklon kutijica okrugla

Poklon kutijica okrugla dolazi sa vašom slikom, dizajnom ili tekstom po želji. Poklon kutijica je idealna kao kutijica za poklon, ali i kao sam poklon. Pošaljite nam Vaše slike, dizajn ili tekst koji želite na ovom prelepom proizvodu. Mi ćemo napraviti dizajn i poslati Vam gotov proizvod na kućnu adresu. Mogućnosti su ogromne, pustite mašti na volju i kreirajte sami svoju kutijicu po želji koje ćete voleti da koristite.Budite kreativni, budite unikatni pokažite svoju kreativnist. Na Vašu kutijicu možete staviti dizajn koji želite, omiljeni fudbalski, košarkaški ili bilo koji sportski klub, sliku sa dečkom/devojkom, Vašu omiljenu seriju, film, igricu, specifičan tekst, datum ili nešto drugo.

Na vama je samo da osmislite koji dizajn želite i da budete zadovoljni, a možete poručiti i neki od već postojećih motiva. Poklon kutijica okrugla je takodje i savršen poklon, ali i pakovanje za poklon. Obradujte vašeg dečka/devojku, druga/drugaricu, tatu, mamu, babu, dedu. Kutijica sa slikom po želji je kreativan, unikatan i sve u svemu idealan poklon ili dodatak za poklon za vaše voljene. Bilo da se radi o posebnoj prilici koa što je rodjendan, godišnjica, poseban datum ili jednostavno želite nekom izmamiti osmeh na lice, sa poklon kutijicom ne možete pogrešiti. Poklon kutijica pravougaonik nije zamišljena samo kao kutijica za glavni poklon. Ona sama može biti poklon. Poklonite sebi ovaj divan personalizovani proizvod. Upotrebite ga kako vi želite. Za čuvanje nakita, sitnih stvari, puzli, šminke, hemijskih olovaka, novca, kovanica. Izbor je na vama. Kutijica je veoma čvrste izrade i napravljena je od aluminijuma.

  • Dimenzije: 208 x 85 x 25 mm
  • Materijal: Aluminijum

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Poklon kutijica okrugla“