Šolja moto

1,050.00рсд

Šolja moto je pravi izbor poklona ukoliko nameravate da obradujete neke od bliskih i dragih ljudi. S obzirom da možete birati između tri teme mogućnosti su ogromne. Na ljubavnoj šolji možemo štampati fotografije parova, fotografije sa venčanja, zaljubljene parove, porodicu. Na šolji za srećan dan majki možemo štampati fotografiju mame i dece, cele porodice. Žene će se zasigurno obradovati ovakvom poklonu.

Dostava se vrši na kućnu adresu u roku od 2-3 dana.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Motiv * 

Opis

Šolja moto

Šolja moto je jedna od atraktivnijih i interesantnijih šolja na kojima štampamo Vašu sliku. Ova kreativna i nesvakidašnja šolja dolazi sa štampom Vaše fotografije, dizajna ili teksta. Šolju moto možete birati u tri različiti varijante unutrašnjosti. U ponudi imamo šolju sa temom ljubav, srećan rođendan, srećan dan majki. Moto šolju štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje jarkih i postojanih boja.

Šolja moto je pravi izbor poklona ukoliko nameravate da obradujete neke od bliskih i dragih ljudi. S obzirom da možete birati između tri teme mogućnosti su ogromne. Odaberite Vašu omiljenu fotografiju, dizajn ili poruku kojom biste da iznenadite voljene ljude. Na ljubavnoj šolji možemo štampati fotografije parova, fotografije sa venčanja, zaljubljene parove, porodicu. Na šolji za srećan dan majki možemo štampati fotografiju mame i dece, cele porodice. Žene će se zasigurno obradovati ovakvom poklonu.

U ponudi moto šolja možete pronaći i rođendansku šolju na kojoj možemo štampati bilo koji motiv po Vašem ukusu. Iznenadite slavljenike unikatnim i personalizovanim poklonom kao što je ova šolja.

  • Proizvod: Šolja moto
  • Maksimalna veličina štampe: 8.5 cm x 20 cm
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Boja: Želena, žuta, roze i narandžasta
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje moto kod nas možete naći neverovatan broj različitih šolja namenjenih za štampu. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja moto“