Smešna šolja pas 1

1,050.00рсд

Kategorija:

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Smešna šolja pas 1

Smešna šolja pas 1 kao što joj i sam naziv kaže služi da nasmeje one koji je koriste. Smešna šolja pas 1 jedinstven je proizvod koji vi ukrašavate vašim idejama, slikama ili tekstom. Ono što čini smešne šolje posebnima jeste slika koja se nalazi na donjem delu šolje, a to je u ovom slučaju njuška psa. Ukoliko nameravate da iznenadite, obradujete i nasmejete bliske i drage ljude smešne šolje idealan su poklon za vas. Mogućnosti sa ovim šoljama su ogromne jer vi birate dizajn same šolje. Smešne šolje namenjene su da služe kao poklon šolje koje kriju smešni detalj. Zasmejte vašu porodicu ili društo tako što ćete pokloniti nekom ovu smešnu šolju te se nasmijati svaki put kada neko iz šolje pije. Na prvi pogled ove šolje su iste kao obične šolje ali kada počnete da pijete iz njih svi u vašoj okolini primetit će razliku.

Ove šolje jedan su od poklona koji je namenjen za sve uzraste. Nasmejte već danas vašu decu, roditelje, rođake ili prijatelje i poručite ovu jedinstvenu šolju

  • Proizvod: Smešna šolja pas 1
  • Dimenzije šolje: 8cm x 20cm
  • Motiv: pas 1
  • Dostava: 4-5 radnih dana

Pored šolje moto kod nas možete naći neverovatan broj različitih šolja namenjenih za štampu. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Ukoliko ne možete pronaći određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na Vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe i to u roku od nekoliko dana. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 4 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Smešna šolja pas 1“