Zakrpa okrugla

650.00рсд

Kategorija:

(max file size 100 MB)

Opis

Zakrpa okrugla – štampa se u punom koloru. Zakrpa okrugla za odeću je napravljena od specijalnog poliesterskog materijala i imamo je u više različitih oblika. U našoj ponudi možete pronaći različite vrste amblema sa vezom, pravougaoni, ovalni i okrugli. Pored ovih možete i odabrati i okrugli amblem bez šava (veza) po ivicama. Otisak koji nakon štampe ostaje na ovim amblemima je zaista kvalitetan i boje su veoma jake i postojane nakon pranja. Ambleme možete zalepiti ili zašiti direktno na majicu, torbu, uniformu, jaknu.

Amblemi se koriste u razne svrhe ali najviše su namenjeni za reklamni materijal i obeležja u firmama i udruženjima. Sportski klubovi, restorani, lovačka i ribolovačka društva uvek imaju potrebe za štampanim amblemima. Iskorisitite ove unikatne ambleme i odštampajte Vaš dizajn na obliku koji Vam najviše odgovara.

Amblemi mogu da se koriste i kao zakrpe na garderobi ili kako bi prekrili rupu na torbi. Pošaljite nam Vašu fotografiju ili dizajn i mi ćemo ga odštampati na amblem i na taj način moćićete da sačuvate drag komad garderobe ili torbu.

Izaberite oblik koji Vam najviše odgovara, pošaljite nam željene slike i tekst, a mi ćemo ih odštampati i poslati Vam u najkraćem mogućem roku. Uobičajeno vreme isporuke je 4-5 radnih dana. Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas!

Amblem pravugaoni samo je jedan od proizvoda u našoj ponudi, ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako biste se lakše snašli.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zakrpa okrugla“