Čarape muške duboke sa slikom po želji

750.00рсд

Čarape muške duboke  sa slikom po želji vrhunskog kvaliteta napravljene su od meke i rastezljive poliesterske tkanine sa velikom prozračnosti i elastičnosti, a dostupni su u mnogim veličinama kako bi odgovarali baš vama. Ove čarape su namenjene za štampu, tako da ih možete odštampati sa svojim dizajnom, svojim stilom ili bilo kojom slikom kako biste napravili personalizovane modne predmete koji vama odgovaraju.

Dostupnost: Nema na zalihama Kategorija:

Opis

Čarape muške duboke sa slikom po želji

Čarape muške duboke sa slikom po želji vrhunskog kvaliteta napravljene su od meke i rastezljive poliesterske tkanine sa velikom prozračnosti i elastičnosti, a dostupni su u mnogim veličinama kako bi odgovarali baš vama. Ove čarape su namenjene za štampu, tako da ih možete odštampati sa svojim dizajnom, svojim stilom ili bilo kojom slikom kako biste napravili personalizovane modne čarape koji vama odgovaraju.

Sokne (Duboke čarape)  su standardni tip čarapa koje nosimo na dnevnoj bazi. Kao i kod svakog odevnog predmeta, materijal izrade je jedna od najvažnijih stavki. Ove vrsta čarape je namenjena da pruži udobnost i toplotu na stopalu.

Budući da je reč o čarapama koje se najviše nose, sokne su izrađene od finog materijala sa malim brojem primesa koje omogućavaju njihovu elastičnost, ono što sigurno možete očekivati od ovog tipa čarapa je -izuzetna udobnost.

Naše čarape sa slikom po želji dolaze u nekoliko kategorija i veličina. Nudimo vam muške plitke i duboke čarape i ženske plitke i duboke čarape.

Čarape muške duboke su visokog kvaliteta i garantuju Vam da će vaša slika imati oštar i dugotrajan otisak sa jarkim bojama. Na čarape možete staviti svoj dizajn, tekst ili slike svih oblika i boja. Ovaj proizvod idealan je za sve uzraste.

Čarape kao poklon

Čarape su unikatan poklon sa kojim nikada ne možete pogrešiti. Izmamite svojim prijateljima osmeh na lice šaljivim dizajnom ili obradujte člana porodice malim znakom pažnje.

Savršen poklon za rođendane, proslave, momačke i devojačke večeri, godičnjice i još puno toga.

Predstavite vašu firmu u najboljem izdanju, štampajte vaš logo na ovaj unikatan proizvod.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Čarape muške duboke sa slikom po želji“