Čarape muške plitke sa slikom po želji

650.00рсд

Čarape muške plitke sa slikom po želji vrhunskog kvaliteta napravljene su od meke i rastezljive poliesterske tkanine sa velikom prozračnosti i elastičnosti, a dostupni su u mnogim veličinama kako bi odgovarali baš vama. Ove čarape su namenjene za štampu, tako da ih možete odštampati sa svojim dizajnom, svojim stilom ili bilo kojom slikom kako biste napravili personalizovane modne predmete koji vama odgovaraju.

Dostupnost: Nema na zalihama Kategorija:

Opis

Čarape muške plitke sa slikom po želji

Čarape muške plitke sa slikom po želji vrhunskog kvaliteta napravljene su od meke i rastezljive poliesterske tkanine sa velikom prozračnosti i elastičnosti, a dostupni su u mnogim veličinama kako bi odgovarali baš vama. Ove čarape su namenjene za štampu, tako da ih možete odštampati sa svojim dizajnom, svojim stilom ili bilo kojom slikom kako biste napravili personalizovane modne čarape koji vama odgovaraju.

Nazuvice čine obavezan deo ormana svake osobe tokom letnjih meseci. Kao što im samo ime kaže, nazuvice su veoma “plitke” čarape, koje pored stopala prekrivaju samo čukljeve, te se one nose isključivo uz plitku obuću kao što su patike ili baletanke.

Ove čarape moraju biti napravljene od veoma finih materijala zato što one štite naša stopala od grubih materijala obuće a takođe sprečavaju i znojenje.

Čarape muške plitke su odličan izbor za veliki broj prilika tokom leta jer se odlično uklapaju u skoro svaku odevnu kombinaciju, dok takođe naglašavaju izgled obuće koje nosite. Međutim, osim estetskih razloga, nazuvice su, takođe, sjajan izbor kada su u pitanju sportske aktivnost.

Naše čarape sa slikom po želji dolaze u nekoliko kategorija i veličina. Nudimo vam muške plitke i duboke čarape i ženske plitke i duboke čarape.

Čarape muške plitke su visokog kvaliteta i garantuju Vam da će vaša slika imati oštar i dugotrajan otisak sa jarkim bojama. Na čarape možete staviti svoj dizajn, tekst ili slike svih oblika i boja. Ovaj proizvod idealan je za sve uzraste.

Čarape kao poklon

Čarape su unikatan poklon sa kojim nikada ne možete pogrešiti. Izmamite svojim prijateljima osmeh na lice šaljivim dizajnom ili obradujte člana porodice malim znakom pažnje.

Savršen poklon za rođendane, proslave, momačke i devojačke večeri, godičnjice i još puno toga.

Predstavite vašu firmu u najboljem izdanju, štampajte vaš logo na ovaj unikatan proizvod.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Čarape muške plitke sa slikom po želji“