Bebi sat slonić

1,450.00рсд

28cm

Ime

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Bebi sat slonić je kvalitetno irađen sat od drveta sa specijalnim premazom koji mu daje dodatan sjaj. Predstavlja idealan poklon za detetov prvi rođendan. Iznenadite svoje prijatelje i bližnje koji imaju ili čekaju bebu. Perosnalizujte ovaj sat sa slatkim bebinim slikama i bebinim imenom, neko to njegova uspomena kada poraste. Bebi sat slonić će definitivno izmamiti osmeh svih ukućana, a svojim prelepim dizajnom ukrasiće vaše prostorije. Sat karakteristiše predivna bebi plava boja i dizajnirani slonić, kao i veoma živopisne boje brojeva na satu.

Ukoliko ste zainteresovani da satove podelite sa više ljudi odnoso sa svim članovima Vaše porodice radimo ih i u malim serijama. Idealna prilika za bebin rođendan, babine i slične događaje. Možemo da ih radimo sa različitim dizajnom. Ukoliko ste zainteresovani za neke druge oblike možete pogledati još mnogo drugih proizvoda u Slikajme ponudi. Takođe u ponudi imamo i sličan sat koji bi možda bio više prikladan za devojčice.

  • Proizvod: Bebi sat slonić
  • Prečnik: 28 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Krug
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Zapratite nas na Facebook i Instagram profilu kako bi pratili najnovije akcije i nove proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bebi sat slonić“