Breaking Bad majica

1,500.00рсд1,700.00рсд

SKU: BREAKINGBADMAJICA Kategorije: , , ,
Očisti

Opis

Breaking Bad majica bazrina je na poznatoj seriji, koja prati radnju glavnog junaka Volter Vajta. Majica je napravljena od mešavine vikoko kvalitetnih materijala. Sa unutrašnje strane nalazi se pamuk koji će učniti da se osećate komforno, a sa spolašnje strane nalazi se poliester. On je tu kako bi obezbedio visoki kvalitet otiska štampe. Boja probija kroz majicu tako da su one dosta kvalitetnije i dugotrajnije. Porpilično je otporna i na pranje, tako da nećete imati problema sa tim. Obradujte sebi dragu osobu sa specijalno dizajniranim Breaking Bad poklonom. Ukoliko su ljubitelji ove serije zasigurno ćete im izmamiti osmeh na licu i učiniti ih srećnim. Na majici je prikazan prepoznatljiv logotip serije.

Slikajme Vam nudi i mnoge druge poklone vezane za Breaking Bad seriju, kao što su šolje, jastuci ili satovi, podloge za miša.

  • Naziv: Breaking Bad majica
  • Materijal: 50%pamuk 50% poliester
  • Boja: Bela
  • Površina štampe: 210x297mm i 297×420
  • Veličina: S, M, L, XL i XXL

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Posetite naše društvene mreže i pogledajte druge dizajnirane proizvode u našoj ponudi ili sami dizajnirajte svoj idealan pokon – Facebook i Instagram

Dodatne informacije

VELICINA

S, M, L, XL, 2XL

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Breaking Bad majica“