Jastuk fudbal crno beli

1,900.00рсд

Jastuk fudbal crno beli je savršen poklon za sve ljubitelje fudbala. Namenjen je za štampu slike po želji. Pošaljite nam omiljenu fotografiju, a mi ćemo je uklopiti u ovaj prelep dizajn za fudbalere.

Ovaj jastuk je napravljen od kvalitetnog, čvrstog materijala i punjen je koflin punjenjem. Dimenzija je 40x40cm dok je mesto za fotografiju veličine 20x22cm.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Jastuk fudbal crno beli

Jastuk fudbal crno beli je savršen poklon za sve ljubitelje fudbala. Namenjen je za štampu slike po želji. Pošaljite nam omiljenu fotografiju, a mi ćemo je uklopiti u ovaj prelep dizajn za fudbalere i odštampati je.

Ovaj jastuk je napravljen od kvalitetnog, čvrstog materijala i punjen je koflin punjenjem. Dimenzija je 40x40cm dok je mesto za fotografiju veličine 20x22cm. Oblik ovog jastuka je kvadratni. Jastuk fudbal crno beli je sa jedne strane bele boje, a na drugoj strani se nalazi dizajn gde se štampa fotografija.

Jastuk fudbal je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk koji će krasiti Vaš dom. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. U ponudi imamo tri boje jastuka fudbalskog motiva: crveni, plavi i crni.

Naša štampa omogućava fine, jarke boje i detalje. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga za brigu, da li će slika izbledeti. Možete ga prati mnogo puta bez problema.

Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon dragim osobama. Iznenadite dragu osobu prelepim jastukom sa fudbalskim motivom od kog se neće tako lako odvojiti. Neka Vaše drage osobe imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku. Jastuk je savršen poklon za brata, tatu, dečka ili bilo koga ko uživa u gledanju fubalskih utakmica.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk fudbal crno beli
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 20x22cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk fudbal crno beli“