Kugla novogodišnja

700.00рсд

Još jedna godina bliži se kraju i vreme je za razmišljanje o novogodišnjim ukrasima. Ukoliko želite da se istaknete i u svojoj kolekciji imate ukrase koji su jedinstveni i samo vaši na pravom ste mestu. Kugla novogodišnja savršena je za sve Vas koji želite novogodišnje ukrase sa slikama najdražih i sa slikama koje će Vas podsetiti na prelepe trenutke sa njima. Nemojte dopustiti da i ove godine okačite bilo koje ukrase. Učinite novogodišnje praznike toplijim uz slike voljenih i iznenadite sve koji dolaze u vašu kuću. Ispunite vašu kuću toplinom, novogodišnjim duhom i slikama vaših najmilijih.

Kategorija:

Izaberite boju * 

Fotografija

(max file size 100 MB)

Unesite željeni tekst

Opis

Kugla novogodišnja

Kugla novogodišnja, još jedna godina bliži se kraju i vreme je za razmišljanje o novogodišnjim ukrasima. Ukoliko želite da se istaknete i u svojoj kolekciji imate ukrase koji su jedinstveni i samo vaši na pravom ste mestu. Kugla novogodišnja savršena je za sve Vas koji želite novogodišnje ukrase sa slikama najdražih i sa slikama koje će Vas podsetiti na prelepe trenutke sa njima. Poručite vašu omiljenu boju i pošaljite nam vašu fotografije koju želite na kugli a mi ćemo da se pobrinemo da dobijete savršen proizvod. Kugla novogodišnja je jedinstven ukras na kojem se lepi fotografija. Nemojte dopustiti da i ove godine okačite bilo koje ukrase. Učinite novogodišnje praznike toplijim uz slike voljenih i iznenadite sve koji dolaze u vašu kuću. Ispunite vašu kuću toplinom, novogodišnjim duhom i slikama vaših najmilijih.

Novogodišnji ukrasi su bitni za dobro raspoloženjene kada dočekujete Novu godinu. Ukrasite Vaš dom i neka bude prepoznatljiv sa novogodišnjim ukrasima iz našeg asortimana. Kugla novogodišnja nezaobilazni je deo svake jelke i dočeka. Kvalitet novogodišnjih ukrasa je naša briga a Vi samo pustite mašti na volju.

  • Boje: plava, sredbrna, zlatna, zelena i roza.
  • Slika: 5cm.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kugla novogodišnja“