Kugla novogodišnja

700.00рсд

Još jedna godina bliži se kraju i vreme je za razmišljanje o novogodišnjim ukrasima. Ukoliko želite da se istaknete i u svojoj kolekciji imate ukrase koji su jedinstveni i samo vaši na pravom ste mestu. Kugla novogodišnja savršena je za sve Vas koji želite novogodišnje ukrase sa slikama najdražih i sa slikama koje će Vas podsetiti na prelepe trenutke sa njima. Nemojte dopustiti da i ove godine okačite bilo koje ukrase. Učinite novogodišnje praznike toplijim uz slike voljenih i iznenadite sve koji dolaze u vašu kuću. Ispunite vašu kuću toplinom, novogodišnjim duhom i slikama vaših najmilijih.

Kategorija:

Izaberite boju * 

Fotografija

(max file size 100 MB)

Unesite željeni tekst

Pregled korpe

Opis

Kugla novogodišnja

Kugla novogodišnja, još jedna godina bliži se kraju i vreme je za razmišljanje o novogodišnjim ukrasima. Ukoliko želite da se istaknete i u svojoj kolekciji imate ukrase koji su jedinstveni i samo vaši na pravom ste mestu. Kugla novogodišnja savršena je za sve Vas koji želite novogodišnje ukrase sa slikama najdražih i sa slikama koje će Vas podsetiti na prelepe trenutke sa njima. Poručite vašu omiljenu boju i pošaljite nam vašu fotografije koju želite na kugli a mi ćemo da se pobrinemo da dobijete savršen proizvod. Kugla novogodišnja je jedinstven ukras na kojem se lepi fotografija. Nemojte dopustiti da i ove godine okačite bilo koje ukrase. Učinite novogodišnje praznike toplijim uz slike voljenih i iznenadite sve koji dolaze u vašu kuću. Ispunite vašu kuću toplinom, novogodišnjim duhom i slikama vaših najmilijih.

Novogodišnji ukrasi su bitni za dobro raspoloženjene kada dočekujete Novu godinu. Ukrasite Vaš dom i neka bude prepoznatljiv sa novogodišnjim ukrasima iz našeg asortimana. Kugla novogodišnja nezaobilazni je deo svake jelke i dočeka. Kvalitet novogodišnjih ukrasa je naša briga a Vi samo pustite mašti na volju.

  • Boje: plava, sredbrna, zlatna, zelena i roza.
  • Slika: 5cm.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kugla novogodišnja“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Kugla novogodišnja? Kontaktirajte nas.