Novogodišnji ukras zvezda sa slikom

700.00рсд

Novogodišnji ukras zvezda sa slikom savršen je proizvod i foto poklon za novogodišnje i Božićne praznike. Iznenadite svoje najmilije ukrasima sa slikama po Vašem izboru. Popunite jelku slikama Vama dragih osoba i učinite je posebnom. Izmamite osmeh na lica najmilijih, voljenih, prijatelja i porodice kada vide Vašu jelku sa njihovim slikama ili poklonite kuglu kako bi Vas se uvek sećali.

Dostupnost: Nema na zalihama Kategorija:

Opis

Novogodišnji ukras zvezda sa slikom

Novogodišnji ukras zvezda sa slikom savršen je proizvod i foto poklon za novogodišnje i Božićne praznike. Iznenadite svoje najmilije ukrasima sa slikama po Vašem izboru. Popunite jelku slikama Vama dragih osoba i učinite je posebnom. Izmamite osmeh na lica najmilijih, voljenih, prijatelja i porodice kada vide Vašu jelku sa njihovim slikama ili poklonite kuglu kako bi Vas se uvek sećali. Ukrašavanje jelke uvek je zanimljiv i radostan događaj a posebno ako se ukrašava sa unikatnim ukrasima koji Vam nešto znače. Stavite u novogodišnji ukras šaljive, drage i nezaboravne momente kojih će te se setiti svaki put kada pogledate u Vašu jelku. Sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete dve slike po Vašem izboru a mi ćemo Vam na kućnu adresu poslati ovaj prelepi ukras za jelku. Učinite ove zimske praznike savršenim.

Novogodišnji ukras srce sa slikom je zanimljiv proizvod za kraj stare i početak nove godine. Svake godine smo u potrazi za novim zanimljivim ukrasima koji se razlikuju od ostalih i od prošlogodišnjih. Od sada ne morate da obilazite razne radnje kako bi našli one savršene, možete ih i sami dizajnirati. Odaberite jedne od naših ukrasa i sami dizajnirajte šta se nalazi na ukrasu, bilo da je to slika ili tekst. Više nikada ne morate da razmišljate kako da budete drugačiji od drugih iz razloga što su ovo unikatni ukrasi te vi birate dizajn.  Obezbedite sebi jedinstvene ukrase sa slikama Vaše porodice, prijatelja ili najmlađih i iznenadite sve prelepo dekorisanom jelkom.

Karakteristike:

  • Oblik: zvezda
  • Fotografije: obostrano (2 fotografije)
  • Dolazi sa crvenom zakačkom za jelku

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Isporuka se vrši 4-5 dana od porudžbine kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite naš Facebook i Instagram profil i pratite sve najnovije proizvode i objave.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Novogodišnji ukras zvezda sa slikom“