Magnet Deda Mraz

450.00рсд

Magnet Deda Mraz sa slikom po želji. Super poklon za Novogodišnje praznike.

Magnet Deda Mraz je napravljen od drveta premazanim sjajnim lakom na kom se štampa fotografija.

Iznenadite drage osobe sa originalnim poklonom i znakom pažnje.

Šifra proizvoda: MAGNETDEDAMRAZ Kategorije: , ,

Vaša slika

(max file size 100 MB)

Pregled korpe

Opis

Magnet Deda Mraz

Magnet Deda Mraz je nov proizvod u našoj ponudi iz Novogodišnje serije foto poklona.

Napravljen je od finog drveta koje je sjajno sa prednje strane, a sa zadnje je zalepljen magnet. Magnet Deda Mraz je veličine 7x7cm. Na sjajnom delu se štampa fotografija koju nam pošaljete, i dobijate super novogodišnji poklon. Magnet Deda Mraz je napravljen u obliku omiljenog dečijeg „dede“ i ima prazno mesto na kom se štampa vaša fotografija. Pošaljite nam fotografiju koju god poželite, to može biti porodična fotografija, fotografija dece ili nešto drugo što vi poželite.

Magnet Deda Mraz sa slikom po želji je nešto novo i originalno što niste videli do sada. Novogodišnji pokloni će dobiti dodatni sjaj uz zajedničke fotografije na zanimljivim magnetima.

Ako želite da napravite pravu kolekciju, uz magnet Deda Mraza imamo i magnet u obliku Sneška Belića, Deda Mrazove čizmice, Zvezde, Zvonceta, Božićnog keksića i još mnogo toga. Da magnet Deda Mraz ne bi bio usamljen predlažemo Vam da pogledate i naše zanimljive novogodišnje ukrase sa zanimljivim motivima. Svi su izrađeni od finog drveta na kom se štampa Vaša fotografija. Dolaze u raznim zabavnim oblicima i predstavljaju zabavu za celu porodicu. Okitite jelku i napravite lepe magnetiće sa porodičnim fotografijama iz cele godine.

Kod nas osim novogodišnjih magneta možete naći i savršene novogodišnje poklone koje radimo sa vašim fotografijama. Budite sigurni da će drage osobe biti najlepše iznenađene sa originalnim poklonima koji su namenjeni lično njima, sa vašim rečima i zajedničkim slikama. Predlog je da napravite i Dečiji kalendar koji radimo sa slikom vašeg deteta.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Magnet Deda Mraz
  • Materijal: Drvo sa sjajnim premazom
  • Veličina: 70mm x 70mm
  • Boja: Pun kolor štampa
  • Oblik: Deda Mraz
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet Deda Mraz“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Magnet Deda Mraz? Kontaktirajte nas.