Magnet Zvonce

450.00рсд

Magnet Zvonce sa slikom po želji. Super poklon za Novogodišnje praznike.

Magnet Zvonce je napravljen od drveta premazanim sjajnim lakom na kom se štampa fotografija.

Iznenadite drage osobe sa originalnim poklonom i znakom pažnje.

Vaša slika

(max file size 100 MB)

Opis

Magnet Zvonce

Magnet Zvonce sa slikom po želji je novi proizvod u našoj ponudi. Napravljen je od finog drveta koje je sjajno sa prednje strane, a sa zadnje je zalepljen magnet. Magnet Zvonce je veličine 8x8cm. Na sjajnom delu se štampa fotografija koju nam pošaljete, i dobijate super novogodišnji poklon. Magnet Zvonce je napravljen u obliku zvonceta Deda Mrazovih irvasa koji nam donose novogodišnje poklone. Pošaljite nam fotografiju koju god poželite, to može biti porodična fotografija, fotografija dece ili nešto drugo što vi poželite.

Magnet Zvonce sa slikom po želji je nešto novo i originalno što niste videli do sada. Novogodišnji pokloni će dobiti dodatni sjaj uz zajedničke fotografije na zanimljivim magnetima.

Ako želite da napravite pravu kolekciju, uz magnet Zvonce imamo i magnet u obliku Deda Mraza, Sneška Belića, Deda Mrazove čizmice, Zvezde, Kugle, Božićnog keksića i još mnogo toga. Da magnet Zvonce ne bi bio usamljen predlažemo Vam da pogledate i naše zanimljive novogodišnje ukrase sa zanimljivim motivima. Svi su izrađeni od finog drveta na kom se štampa Vaša fotografija. Dolaze u raznim zabavnim oblicima i predstavljaju zabavu za celu porodicu. Okitite jelku i napravite lepe magnetiće sa porodičnim fotografijama iz cele godine.

Kod nas osim novogodišnjih magneta možete naći i savršene novogodišnje poklone koje radimo sa vašim fotografijama. Budite sigurni da će drage osobe biti najlepše iznenađene sa originalnim poklonima koji su namenjeni lično njima, sa vašim rečima i zajedničkim slikama.

Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Magnet Zvonce
  • Materijal: Drvo sa sjajnim premazom
  • Veličina: 80mm x 80mm
  • Boja: Pun kolor štampa
  • Oblik: oblik zvonce
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet Zvonce“