Patosnice za auto zadnje

1,250.00рсд

Patosnice za auto zadnje za sublimaciju su dizajnirane da zaštite enterijer automobila od prljavštine, blata, snega i vode. Ovaj model patosnica je univerzalan i može lako da se prilagodi svakom patosu automobila zahvaljujući predviđenim žljebovima. Na ovim unikatnim patosnicama za automobil štampamo Vašu fotografiju, dizajn, marku automobila ili bilo koji tekst. Mogućnosti su ogromne a mašta je samo na Vama.

Poručite patosnice za svoj automobil ili kao poklon ženi ili mužu za drugi automobil.

 

SKU: PATZ Kategorija:

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Patosnice za auto zadnje

Patosnice za auto zadnje su dizajnirane da zaštite enterijer automobila od prljavštine, blata, snega i vode. Ovaj model patosnica je univerzalan i može lako da se prilagodi svakom patosu automobila zahvaljujući predviđenim žljebovima. Patosnice su napravljene od visokokvalitetne tkanine, veoma otporne na habanje i cepanje. Patosnice su ojačane na krajevima gde se često habaju tako da im postava produžava izdržljivost i vreme trajanja.

Tekstil od kojeg su napravljene ove patosnice zadnje je jako izdržljiv materijal i traje mnogo duže, nego patosnice od PVC-a, plastike i drugih materijala.
Auto patosnice se lako peru, čiste i usisavaju. U ponudi su prednje i zadnje patosnice za auto koje će savršeno pristajati vašem automobilu i učiniti njegov enterijer jedinstvenim.

Nudimo širok spektar različitih vrsta i oblika patosnica za sva vrsta vozila. Ovo je unikatan proizvod u našoj ponudi. Štampa može da se radi na jedan komad sa sva četiri dezena. Omogućava štampu reklamnih poruka firmi, marketinških agencija, auto industrija. Mogućnost štampe punog kolora na jedan i više komada.

Ova vrsta štampe nam omogućava štampu Vaših patosnica tako da svaka patosnica ima drugačiji dizajn. To znači da možete naručiti komplet patosnica prednjih i zadnjih a da Vi zasebno za svaku patosnicu možete birati motiv koji će se štampati na njoj. Na patosnici za auto možemo štampati fotografije, bilo koji dizajn, marku Vašeg automobila, tekst. Na Vama je samo da se odlučite koji dizajn će krasiti Vaš automobil.

Isporuka je u roku od 2-3 radna dana od dana prijema porudžbine.

  • Proizvod: Patosnice za auto zadnje
  • Dimenzije: 44 x 33cm
  • Broj komada: 2
  • Boja: Bela
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Posetite i naš instagram račun.

spektar različitih vrsta i oblika

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Patosnice za auto zadnje“