Podmetač za hranu

1,800.00рсд2,800.00рсд

SKU: - Kategorija:
Očisti

Opis

Podmetač za hranu sa Vašom slikom, dizajnom ili tekstom po želji. Pošaljite nam Vaše slike, dizajn ili tekst koji želite na ovom unikatnom proizvodu. Mi ćemo ga uklopiti i poslati Vam gotov proizvod na kućnu adresu.

Pored toga što će Vam pomoći da postignete željeni izgled trpezarije, podmetač za hranu štitiće Vaš sto. Bilo da je Vaše posuđe jednostavno ili jarkih tonova, podmetače možete da prilagodite po Vašoj želji.

Odštampajte omiljengo lika iz crtaća vaših mališana i učinite im vreme za obroke zanimljivijim. Zbog svoje čvrstine daska se neće polomiti prilikom pada te je deca mogu slobodno koristiti bez vaše brige da li će se povrediti. 

Pustite mašti na volju i kreirajte sami svoj podmetač za hranu sa slikom po želji, koji ćete voleti da koristite. Budite kreativni, budite unikatni pokažite svoju kreativnist. Na Vaš podmetač možete staviti dizajn koji želite, omiljenu hranu, vaš logo ili neki vama drag recept. Ukoliko znate nekoga ko je gurman i voli da kuva ili ste i sami takvi ovo je savršen poklon za Vas. Iznenadite Već danas Vaše voljene, članove porodice ili prijatelje i poklonite im ovaj prelep foto poklon.

Imate mogućnost štampanja preko cele daske te su mogućnosti dizajna neograničene.

Podmetač za hranu:

  • Dimenzije: 19x23cm, 20×25.5cm, 23×31.7cm, A4-21x29cm
  • Materijal: Akril
  • Površina za štampu: Jednostrana

Pored podmetača za hranu kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Isporuka se vrši 4-5 dana od porudžbine kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite naš Facebook i Instagram profil i pratite sve najnovije proizvode i objave.

Dodatne informacije

DIMENZIJE

19x23cm, 20×25.5cm, 23×31.7cm, A4-21x29cm

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Podmetač za hranu“