Sat Rusija 28cm

1,650.00рсд

Sat Rusija okrugli je prelep drveni sat premazan sjajnim premazom. Dizajn na satu prikazije rusku pravoslavnu crkvu jednu od najlepših duhovnih i turističkih mesta u Rusiji. Sat odgovara svakom enterijeru i ukrasiti će svaku kuću jarkim bojama. Poklonite ovaj sat prijateljima koji su iz Rusije ili onima koji žele da posete ovu prelepu državu. Ovaj sat može da se koristi i kao promotivni materijal u turističkim agencijama i za količine Vam stojimo na raspolaganju.

Pregled korpe

Opis

Sat Rusija 28cm

Sat Rusija 28cm je prelep drveni sat premazan sjajnim premazom. Dizajn na satu prikazije rusku pravoslavnu crkvu jednu od najlepših duhovnih i turističkih mesta u Rusiji. Sat odgovara svakom enterijeru i ukrasiti će svaku kuću jarkim bojama. Poklonite ovaj sat prijateljima koji su iz Rusije ili onima koji žele da posete ovu prelepu državu.

Ovaj sat može da se koristi i kao promotivni materijal u turističkim agencijama i za količine Vam stojimo na raspolaganju. Isporuka se vrši kurirskom službom.

  • Proizvod: Sat Rusija
  • Prečnik: 28 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Krug
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Zapratite nas i na društvenim mrežama Instagram i Facebook kako bi uvek prvi znali za sve nove proizvode i akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat Rusija 28cm“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Sat Rusija 28cm? Kontaktirajte nas.