Sat Rusija 28cm

1,650.00рсд

Sat Rusija okrugli je prelep drveni sat premazan sjajnim premazom. Dizajn na satu prikazije rusku pravoslavnu crkvu jednu od najlepših duhovnih i turističkih mesta u Rusiji. Sat odgovara svakom enterijeru i ukrasiti će svaku kuću jarkim bojama. Poklonite ovaj sat prijateljima koji su iz Rusije ili onima koji žele da posete ovu prelepu državu. Ovaj sat može da se koristi i kao promotivni materijal u turističkim agencijama i za količine Vam stojimo na raspolaganju.

Opis

Sat Rusija 28cm

Sat Rusija 28cm je prelep drveni sat premazan sjajnim premazom. Dizajn na satu prikazije rusku pravoslavnu crkvu jednu od najlepših duhovnih i turističkih mesta u Rusiji. Sat odgovara svakom enterijeru i ukrasiti će svaku kuću jarkim bojama. Poklonite ovaj sat prijateljima koji su iz Rusije ili onima koji žele da posete ovu prelepu državu.

Ovaj sat može da se koristi i kao promotivni materijal u turističkim agencijama i za količine Vam stojimo na raspolaganju. Isporuka se vrši kurirskom službom.

  • Proizvod: Sat Rusija
  • Prečnik: 28 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Krug
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Zapratite nas i na društvenim mrežama Instagram i Facebook kako bi uvek prvi znali za sve nove proizvode i akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat Rusija 28cm“