Sat Rusija kvadratni 28cm

1,650.00рсд

Sat Rusija prelep je drveni sat premazan sa sjajnim premzom. Ako imate prijatelje koji su iz Rusije ili koji tamo putuju iznenadite ih prelepim satom. Ovaj sat može da ukrasi svaki enterijer sa živim i jarkim bojama. Osim kao foto poklon ovaj sat može da služi kao ukras u turističkim agencijama. Iskoristite ovu priliku da izmamite prijateljima osmeh na lice prelepim satom koji će sa užitkom gledati.

Opis

Sat Rusija kvadratni 28cm

Sat Rusija kvadratni 28cm prelep je drveni sat premazan sa sjajnim premzom. Ako imate prijatelje koji su iz Rusije ili koji tamo putuju iznenadite ih prelepim satom. Ovaj sat može da ukrasi svaki enterijer sa živim i jarkim bojama. Osim kao foto poklon ovaj sat može da služi kao ukras u turističkim agencijama. Iskoristite ovu priliku da izmamite prijateljima osmeh na lice prelepim satom koji će sa užitkom gledati.

Postoji mogućnost izrade i satova za turističke organizacije, turistička mesta, hotele ili kafiće. Radimo ih u malim serijama. Idealno za svaku priliku. Možemo da ih radimo sa različitim dizajnom.

  • Proizvod: Sat Rusija
  • Prečnik: 28 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Kvadrat
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Zapratite nas na Facebook i Instagram profilu kako bi pratili najnovije akcije i nove proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat Rusija kvadratni 28cm“