Puzzle jabuka sa slikom

750.00рсд

Kategorije: ,

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Puzzle jabuka sa slikom

Puzzle jabuka sa slikom štampamo sa Vašom fotografijom ili tekstom. Puzzle su vrhunskog kvaliteta i dugo vremena ćete se zabavljati uz njih. Puzzle jabuka  sa sastoje od  15 parčića.

Pretvorite Vašu omiljenu fotografiju u puzzle sa slikom u obliku  jabuke, ili napravite dizajn koji će Vas zabaviti. Napravite originalan i ličan poklon koji ćete dati dragoj osobi.

Puzzle jabuka su savršen poklon za svakoga. Pravo je vreme da složite voljenu slagalicu i podelite je sa prijateljem.
Ovo je poklon za uživanje cele porodice. Skupite se zajedno, slažete i kada završite slagalicu možete uramiti.

Pored Puzzle , kod nas možete naći i puzzle A4 formata, puzzle magnetne, puzzle drvene i mnoge druge proizvode koje štampamo sa vašim fotografijama. Obradujte sebe i drage prijatelje sa poklonom kojim ćete se dugo zabavljati.

Puzzle jabuka su izrađene od kartona, sa gornje strane su sjajne, tako da će jarke boje doći do izražaja. Štampaju se tehnikom sublimacije, koja daje posebnu dubinu i intezivnost boja. Bitno nam je da pošaljete fotografiju što boljeg kvaliteta i veće rezolucije, kako bi štampa bila dobra.

Puzzle se poručuju online i šalju se na kućnu adresu. Slanje vršimo kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

  • Proizvod: Puzzle oktagon sa slikom
  • Visina 20.5 cm
  • Širina 20.5 cm
  • Broj delića: 54
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju puzzle sa slikom u većoj količini ili bez štampe, više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Puzzle jabuka sa slikom“