Set prostirki za kupatilo – Novogodišnji

3,900.00рсд

Novogodišnji dizajnirani set prostirki osiguraće toplu podlogu za vaša stopala, a odgovarajuće praznične fotografije i slike zime upotpuniće stil vašeg kupatila. Kada poželite da promenite izgled vašeg kupatila dizajniranim setovimam to možete učiniti lako. Naši dizajneri su već kreirali prelepe prostirke sa novogodišnjim i božićnim motivima. Podarite novi izgled vašem kupatilu ovim posebno dizajniranim prostirkama.

Opis

Set prostirki za kupatilo – Novogodišnji

Set prostirki za kupatilo – Novogodišnji spada u dizajniranu grupu prostirki sa prelepim prazničnim motivima i pravi je izbor za vas i vaše kupatilo tokom praznika. Ovaj trodelni set se sastoji od kupatilske prostirke, prostirke za toalet i navlake za poklopac WC šolje. Svi proizvodi su napravljeni od super mekog flanela koji odlično upija vlagu. Brzo se suši i pruža udobnost u svakom kupatilu. Kupatilo je prostor koji često zanemarujete u vašem domu, koju nesvesno zaobilazite kada se bavite dekoracijom. Na ovaj način možet dekorisati kupatilo tokom praznika

Novogodišnji dizajnirani set prostirki osiguraće toplu podlogu za vaša stopala, a odgovarajuće praznične fotografije i slike zime upotpuniće stil vašeg kupatila. Kada poželite da promenite izgled vašeg kupatila dizajniranim setovimam to možete učiniti lako. Naši dizajneri su već kreirali prelepe prostirke sa novogodišnjim i božićnim motivima. Podarite novi izgled vašem kupatilu ovim posebno dizajniranim prostirkama

Set prostirki za vaše kupatilo možete odabrati u našoj ponudi, kako biste napravili dekor koji će odgovarati vašem stilu kupatila! Ovaj set možete i pokloniti onima koji žele da promene izgled kupatila.

Ovim fenomenalnim setom proizvoda zanemarićete sve dosadne i konvencionalne načine dekoracije  kupatila.

U našoj ponudi možete pronaći dizajnirane setove prostirki za kupatilo sa neutralnim, cvetnim, novogodišnjim i motivima prirode.

Ovaj fenomenalni set se sastoji:

Kupatilska prostirka

  • Dimenzije prostirke: 60x40cm
  • Boja: bela
  • Materijal: Flanel

Prostirke za toalet

  • Dimenzije prostirke: 40x50cm
  • Boja: bela
  • Materijal: Flanel

Navlake za poklopac WC šolje

  • Dimenzije navlake: 35x45cm
  • Boja: bela
  • Materijal: Flanel

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za vas i vaše najmilije.

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 4 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Set prostirki za kupatilo – Novogodišnji“