Set prostirki za kupatilo – Priroda

3,900.00рсд

Dizajnirani set prostirki sa prelepim prirodnim motivima osiguraće toplu podlogu za vaša stopala, a odgovarajuće fotografije savršeno će se uklopiti uz pločice, nameštaj i dekor u kupatilu. Kada poželite da promenite izgled vašeg kupatila dizajniranim setovimam to možete učiniti lako. Naši dizajneri su već kreirali prelepe prostirke sa cvetnim dezenima i fotografijama. Podarite novi izgled vašem kupatilu ovim posebno dizajniranim prostirkama

Opis

Set prostirki za kupatilo – Priroda

Set prostirki za kupatilo – Priroda spada u dizajniranu grupu prostirki sa prelepim fotografijama pejzaža ili životinja i pravi je izbor za vas i vaše kupatilo. Ovaj trodelni set se sastoji od kupatilske prostirke, prostirke za toalet i navlake za poklopac WC šolje. Svi proizvodi su napravljeni od super mekog flanela koji odlično upija vlagu. Brzo se suši i pruža udobnost u svakom kupatilu. Kupatilo je prostor koji često zanemarujete u vašem domu, koju nesvesno zaobilazite kada se bavite dekoracijom.

Dizajnirani set prostirki sa prelepim prirodnim motivima osiguraće toplu podlogu za vaša stopala, a odgovarajuće fotografije savršeno će se uklopiti uz pločice, nameštaj i dekor u kupatilu. Kada poželite da promenite izgled vašeg kupatila dizajniranim setovimam to možete učiniti lako. Naši dizajneri su već kreirali prelepe prostirke sa pejzažima i fotografijama životinja. Podarite novi izgled vašem kupatilu ovim posebno dizajniranim prostirkama

Set prostirki za vaše kupatilo možete odabrati u našoj ponudi, kako biste napravili dekor koji će odgovarati vašem stilu kupatila! Ako ste vlasnik hotela ili apartmana koji se izdaje možete lako poručiti ovaj poseban set prostirki

Ovim fenomenalnim setom proizvoda zanemarićete sve dosadne i konvencionalne načine dekoracije  kupatila.

U našoj ponudi možete pronaći dizajnirane setove prostirki za kupatilo sa neutralnim, cvetnim, novogodišnjim i motivima prirode.

Ovaj fenomenalni set se sastoji:

Kupatilska prostirka

  • Dimenzije prostirke: 60x40cm
  • Boja: bela
  • Materijal: Flanel

Prostirke za toalet

  • Dimenzije prostirke: 40x50cm
  • Boja: bela
  • Materijal: Flanel

Navlake za poklopac WC šolje

  • Dimenzije navlake: 35x45cm
  • Boja: bela
  • Materijal: Flanel

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za vas i vaše najmilije.

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 4 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Set prostirki za kupatilo – Priroda“